Težak period

Shrvana Nikolina Pišek otvorila dušu prvi put nakon smrti supruga: "Ništa nije onako kako se čini..."

Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović - 1 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 2 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 3 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 5 Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović - 2 +10 Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović - 5 Galerija

Nikolina Pišek na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s kćerkicom Unom Sofijom, a uz nju je u podužem statusu progovorila o teškom periodu nakon smrti supruga Vidoja Ristovića.

Televizijska voditeljica Nikolina Ristović Pišek u emotivnoj objavi na Instagramu otvorila je dušu prvi put nakon smrti voljenog supruga Vidoja Ristovića.

Pogledaj i ovo Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 9 Tužni prizori Pola godine od smrti Vidoja Ristovića: Neutješna obitelj okupila se na groblju, a Nikolina je iznenadila odlukom!

Uz fotografiju na kojoj pozira s njihovom osmogodišnjom kćerkicom Unom Sofijom progovorila je o teškom životnom razdoblju, a njezin status prenosimo u cijelosti.

"Dogodi se život, nitko te ne pita. Zastane dah i vrijeme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, sasvim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te netko iz svega toga probuditi. Šutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili obitelj zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili sretni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu riječ, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj vrtićkoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao djeca svakom novom zajedničkom iskustvu. Obamreš jer tvog oslonca vise nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dijete, našu djecu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i... onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja ali tvoj. Jer pobjeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće", napisala je Nikolina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Pratitelji su joj u komentarima uputili podršku i riječi utjehe.

Podsjetimo, Nikolina i Vidoje bili su u braku od 2013. godine i zajedno su dobili kćer Unu Sofiju, dok on iz prvog braka ima kćer Mateu, a ona je u vezi s novinarom Markom Cigojem dobila kćer Hanu. Vidoje je iznenada preminuo u 44. godini u Beogradu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Ben Affleck - 3 +11 Ben Affleck - 2 Celebrity Affleck izgubio živce dok ga je Jennifer ljubila, baš ga je pogodila jedna stvar, a ona se trudila sve popraviti

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Frances Bean Cobain - 3 Frances Bean Cobain - 2 Frances Bean Cobain - 1 Frances Bean Cobain - 5 +2 Frances Bean Cobain - 4 Nekad i sad Kći nikad prežaljenog glazbenika živi na njegov račun i majka joj se godinama nije smjela ni približiti, a evo kako danas izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene