"Sretna sam zbog nje"

Život ju je odveo daleko od kćeri: "Mislila sam da ću njen odlazak mnogo teže podnijeti"

Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek (Foto: Instagram) +0 Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Galerija

Nikolina Pišek već nekoliko godina živi u Beogradu, a sada je otkrila i zašto često ne viđa stariju kćer.

41-godišnja Nikolina Pišek već duže vrijeme živi u Beogradu u koji se iz Hrvatske preselila zbog ljubavi. Naime, atraktivna Nikolina prije četiri godine udala se za srpskog povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića s kojim je krajem 2014. godine dobila kći Unu Sofiju.

Pogledaj i ovo Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 9 Tužni prizori Pola godine od smrti Vidoja Ristovića: Neutješna obitelj okupila se na groblju, a Nikolina je iznenadila odlukom!

Nikolina iz veze sa novinarom Markom Cigojem ima i stariju kći Hanu Leonardu, a sada je otkrila i zašto ju ne viđa često. Naime, 20-godišnja Hana Leonarda živi i studira u Londonu, stoga ju Nikolina viđa samo povremeno.

Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Foto: Instagram

"Naporno joj je u Londonu, ima mnogo obaveza i dosta uči, ali današnji klinci su hrabri i snađu se kao ribe u vodi u svim nepoznatim situacijama. Mislila sam da ću njen odlazak mnogo teže podnijeti, međutim čujemo se svakoga dana i nemam osjećaj da je ona negdje daleko. Sretna sam zbog nje jer je napravila značajnu stvar za obrazovanje svakog mladog čovjeka i ispunila svoju veliku želju", rekla je Nikolina. Inače, Hana u Londonu studira medicinu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene