Nikolina Pišek već nekoliko godina živi u Beogradu, a sada je otkrila i zašto često ne viđa stariju kćer.

Galerija


41-godišnja Nikolina Pišek već duže vrijeme živi u Beogradu u koji se iz Hrvatske preselila zbog ljubavi. Naime, atraktivna Nikolina prije četiri godine udala se za srpskog povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića s kojim je krajem 2014. godine dobila kći Unu Sofiju.

Vezani članci Nikolina Ristović (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Seksi Nikolina izašla iz kuće u sportskom izdanju! Ovako izgleda kad nije tip-top sređena Nikolina Ristović (FOTO: Instagram) Nikolina Pišek posvetila objavu suprugu i izazvala burne komentare

Nikolina iz veze sa novinarom Markom Cigojem ima i stariju kći Hanu Leonardu, a sada je otkrila i zašto ju ne viđa često. Naime, 20-godišnja Hana Leonarda živi i studira u Londonu, stoga ju Nikolina viđa samo povremeno.

Nikolina Pišek (Foto: Instagram)
Nikolina Pišek (Foto: Instagram) Foto: Instagram

"Naporno joj je u Londonu, ima mnogo obaveza i dosta uči, ali današnji klinci su hrabri i snađu se kao ribe u vodi u svim nepoznatim situacijama. Mislila sam da ću njen odlazak mnogo teže podnijeti, međutim čujemo se svakoga dana i nemam osjećaj da je ona negdje daleko. Sretna sam zbog nje jer je napravila značajnu stvar za obrazovanje svakog mladog čovjeka i ispunila svoju veliku želju", rekla je Nikolina. Inače, Hana u Londonu studira medicinu.