Nikolina Pišek trenutačno boravi s Ivom Jerković na Krku, odakle je objavila i njihovu zajedničku fotografiju.

Galerija Nikolina Pišek i Iva Jerković Nikolina Pišek Nikolina Pišek +27 Nikolina Pišek Ristović

Nikolina Pišek podijelila je nekoliko fotografija s Krka na kojima uživa vozeći se na brodu s prijateljicom Ivom Jerković.

Vezani članci Nikolina Pišek - 3 Nikolinu Pišek na ljetovanju preplavile nostalgija i emocije, a pratitelji joj se zbog zadnjeg poteza dive! Nikolina Ristović - 2 Nikolina Pišek pokazala je odjevnu kombinaciju koju je birala njena kćerkica: ''Kad me najmlađa kćer stilizira...''

Pozirale su sjedeći u ljetnim haljinicama držeći čašu u ruci, ali i nasmijane od uha do uha. Nikolina je na sebi imala bijelu kratku haljinicu s rozim detaljima, dok je Iva imala bijelu s plavim detaljima. Pišek je imala raspuštenu ispeglanu kosu, a Iva se odlučila za lagane ljetne valove.

Na prve dvije fotke Nikolina pozira sama, a na trećoj je zajedno s Ivom.

"Kada bi se barem moglo kazniti ljeto zbog prebrze vožnje. Uvijek proleti", poručila je Pišek ispod objave.

Kolegica Jerković odmah joj je odgovorila: "Joj, baš nam je bilo lijepo, i gužvu bih ponovila, predivnaaaa". Fani Stipković također se javila pa dodala Nikolini: "Divna moja curica".

Fanovi su odmah uputili mnoštvo komplimenata:

"Božanstveno", "Predivna", "Lijepa žena uvijek bila i ostala", "Ljepotica".

Pišek je nedavno uživala u Austriji, a time se pohvalila i u svojoj cool objavi na profilu. Naime, pozirala je u smeđem kompletiću na motoru, a pratitelji su bili baš impresionirani. 

Nikolina se nedavno na Instagramu prisjetila pokojnog supruga Vidoja Ristovića, bez kojeg je iznenada ostala u svibnju ove godine, a povod je bio njegov rođendan.

Vidoje je preminuo u 44. godini u Beogradu, a vijest je za medije potvrdila sama Nikolina. U trenutku muževe smrti bila je u Zagrebu, a zatim je odmah otputovala u Beograd, u koji se nedavno opet vratila nakon dugo vremena.

Nikolina i Vidoje bili su u braku od 2013. godine i zajedno su dobili kćer Unu Sofiju, dok on iz prvog braka ima kćer Mateu, a ona iz ranije veze ima kćer Hanu.

Domaći par zajedno je već 22 godine, a ova fotografija dokaz je da su zaljubljeni kao i prvog dana Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić - 7 +34 Ljupka Gojić Mikić

Bojana Gregorić Vejzović u kratkim hlačicama pokazala duge noge: ''Ajme, ovdje se nema što oduzeti ni dodati!'' Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović +27 Bojana Gregorić Vejzović i Ivo Krešić

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju