Osmijeh od uha do uha

Nikolina Pišek javila se s Krka, na kojem uživa s još jednom lijepom Hrvaticom: ''Ljeto uvijek proleti...''

Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek i Iva Jerković Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 2 Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 3 Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 4 Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 5 Nikolina Pišek Nikolina Pišek +20 Nikolina Pišek - 3 Galerija

Nikolina Pišek trenutačno boravi s Ivom Jerković na Krku, odakle je objavila i njihovu zajedničku fotografiju.

Nikolina Pišek podijelila je nekoliko fotografija s Krka na kojima uživa vozeći se na brodu s prijateljicom Ivom Jerković.

Pogledaj i ovo Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 9 Tužni prizori Pola godine od smrti Vidoja Ristovića: Neutješna obitelj okupila se na groblju, a Nikolina je iznenadila odlukom!

Pozirale su sjedeći u ljetnim haljinicama držeći čašu u ruci, ali i nasmijane od uha do uha. Nikolina je na sebi imala bijelu kratku haljinicu s rozim detaljima, dok je Iva imala bijelu s plavim detaljima. Pišek je imala raspuštenu ispeglanu kosu, a Iva se odlučila za lagane ljetne valove.

Na prve dvije fotke Nikolina pozira sama, a na trećoj je zajedno s Ivom.

"Kada bi se barem moglo kazniti ljeto zbog prebrze vožnje. Uvijek proleti", poručila je Pišek ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Kolegica Jerković odmah joj je odgovorila: "Joj, baš nam je bilo lijepo, i gužvu bih ponovila, predivnaaaa". Fani Stipković također se javila pa dodala Nikolini: "Divna moja curica".

Fanovi su odmah uputili mnoštvo komplimenata:

"Božanstveno", "Predivna", "Lijepa žena uvijek bila i ostala", "Ljepotica".

Pišek je nedavno uživala u Austriji, a time se pohvalila i u svojoj cool objavi na profilu. Naime, pozirala je u smeđem kompletiću na motoru, a pratitelji su bili baš impresionirani. 

Nikolina se nedavno na Instagramu prisjetila pokojnog supruga Vidoja Ristovića, bez kojeg je iznenada ostala u svibnju ove godine, a povod je bio njegov rođendan.

Vidoje je preminuo u 44. godini u Beogradu, a vijest je za medije potvrdila sama Nikolina. U trenutku muževe smrti bila je u Zagrebu, a zatim je odmah otputovala u Beograd, u koji se nedavno opet vratila nakon dugo vremena.

Nikolina i Vidoje bili su u braku od 2013. godine i zajedno su dobili kćer Unu Sofiju, dok on iz prvog braka ima kćer Mateu, a ona iz ranije veze ima kćer Hanu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić - 7 Ljupka Gojić Mikić +23 Ljupka Gojić Mikić Zanimljivosti Domaći par zajedno je već 22 godine, a ova fotografija dokaz je da su zaljubljeni kao i prvog dana

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Ivo Krešić +26 Bojana Gregorić Vejzović Celebrity Bojana Gregorić Vejzović u kratkim hlačicama pokazala duge noge: ''Ajme, ovdje se nema što oduzeti ni dodati!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene