Nikolina Pišek nakon tri mjeseca vratila se na Instagram i mnoge iznenadila drugačijim izgledom.


Gotovo tri mjeseca prošlo je od posljednje objave Nikoline Pišek na društvenim mrežama pa su mnogi s oduševljenjem dočekali njezin povratak. Televizijska voditeljica trenutno sa suprugom Vidojem Ristovićem odmara u Sain Tropezu, a djelić atmosfere Nikolina je odlučila ovjekovječiti kratkim videom na Instagramu koji već na prvi pogled golica maštu.

Vezani članci Nikolina Ristović (FOTO: Instagram) Nikolina Pišek posvetila objavu suprugu i izazvala burne komentare Nikolina Ristović (FOTO: Instagram) Vraća se Nikolina! Nedavno je otišla s televizije, ali nije izdržala! Evo gdje će raditi

Dok je hvatala boju uz bazen Pišek je snimila provokativni video u kojem su u prvi plan dospjeli njezini raskošni atributi. No, njezini pratitelji uočili su nešto sasvim drugo. Mnogima su za oko zapele Nikolinine pune usne zbog kojih su mnogi zaključili da je Nikolina pretjerala s "dotjerivanjem".

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

"Kriste, kaj je s ćubama? Gledam i ne vjerujem...", "Ne kužim, jel' ovo Severina ili?", "Zašto tako lijepa žena radi karikaturu od sebe?", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod videa. Ipak, bilo je i onih koji su ovom promjenom ostali oduševljeni. Voditeljici su tako poručili da je "premoćna" i da se ne zamara s komentarima.

Kako na sve gleda Nikolina Pišek, koliko ima istine u komentarima te pogađaju li je takve stvari pokušali smo doznati i od voditeljice, no njezin odgovor dosad nismo uspjeli dobiti.