Sredila se i sve zadivila

Nasmijana Nikolina Pišek uz novu fotku poručila da voli život, a pratitelji je usporedili s jednom od najljepših žena svijeta!

Nikolina Pišek Nikolina Pišek Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 1 Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 2 Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 3 Nikolina Pišek - 5 Nikolina Pišek - 3 Nikolina Pišek - 2 Nikolina Pišek - 1 Nikolina Pišek Ristović +15 Nikolina Pišek Ristović Galerija

Nikolina Pišek na Instagramu je objavila fotografiju iz Beča na kojoj pozira pored motocikla, a pratitelji su je obasuli komplimentima na račun izgleda.

Bivša voditeljica Nikolina Pišek na Instagramu otkrila je da je trenutačno u Beču, a objavila je fotografiju koja je očarala njezine pratitelje.

Pogledaj i ovo Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 9 Tužni prizori Pola godine od smrti Vidoja Ristovića: Neutješna obitelj okupila se na groblju, a Nikolina je iznenadila odlukom!

Nasmijana i skockana pozirala je pored bijesnog motocikla te je uz fotku poslala i znakovitu poruku.

"Jedna bez ikakvog povoda. Zato što sam tu i dalje volim život", napisala je, a uslijedila je lavina komplimenata na račun njezina izgleda na fotki.

"Brzi i žestoki", "Ljepotica za 10", "Bravo, top", "Wow", "Predivna kao uvijek", pisali su joj u komentarima, a pale su i usporedbe s jednom od najljepših žena svijeta, glumicom Angelinom Jolie.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Nikolina se nedavno na Instagramu prisjetila pokojnog supruga Vidoja Ristovića, bez kojeg je iznenada ostala u svibnju ove godine, a povod je bio njegov rođendan.

Vidoje je preminuo u 44. godini u Beogradu, a vijest je za medije potvrdila sama Nikolina. U trenutku muževe smrti bila je u Zagrebu, a zatim je odmah otputovala u Beograd, u koji se nedavno opet vratila nakon dugo vremena.

Nikolina i Vidoje bili su u braku od 2013. godine i zajedno su dobili kćer Unu Sofiju, dok on iz prvog braka ima kćer Mateu, a ona iz ranije veze ima kćer Hanu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan Kojić Keba - 1 Dragan Kojić Keba - 2 Dragan Kojić Keba - 3 Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) +9 Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Zanimljivosti Isplivale fotke bivšeg Severinina svekra nakon novog tretmana uljepšavanja, a komentari su urnebesni!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos- - 1 Vlatka Pokos- - 2 Vlatka Pokos- - 4 Vlatka Pokos +7 Vlatka Pokos Celebrity Preplanula Vlatka Pokos objavila niz fotografija u seksi topiću, a pažnju je ukrao raskošni dekolte

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene