Lijepa voditeljica priznala je da je zaljubljena i sretna u vezi sa srpskim povjesničarem Vidojem Ristovićem i bez papira.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Miroslav i Indira Levak Naše zvijezde o tajnama uspješnih brakova i veza: "Kad bih to znala odgovoriti, milijune bih imala" Razvodi za vrijeme koronavirusa - 4 Čekaju li nas postkorona razvodi? Otkrivamo kad će se znati pravo stanje: "Moguće je da su zbog prisilnog zajedništva male svađe eskalirale"

Nikolina je u intervjuu za Studio ispričala kako joj brak predstavlja instituciju s plemenitom primisli budući da smatra kako većina ljudi stupa u brak kako bi potisnuli svoje neodgovorno ponašanje i neshvaćanje obaveza. Misli da se mnogi parovi žene kako bi sami sebe ili svoje partnere natjerali da se nekim zakonskim putem brinu jedni o drugima.

>> Nikolina Pišek: 'Nema drame, nemam ništa za objaviti'

'Jedino što bi me motiviralo da stupim u brak nisu papiri, ne da rodbina bude sretna, ne zbog velikog tuluma na kojem ću upoznati rodbinu koju nikad nisam vidjela i da se mama može pohvaliti pred susjedima već zato što neizmjerno volim', otkrila je Nikolina.

>> Nikolina se ne skriva: 'Super se osjećam'

Voditeljica smatra da se nikad ne bi mogla upustiti u vezu u kojoj joj partner fizički ne odgovara, pa tako isključuje i spojeve na slijepo. 'Volim vidjeti ono što kupujem, a tek onda upoznavati', rekla je Nikolina koja priprema nove projekte, a iz Red Carpeta je, kaže, otišla jer je, emisiji koja se toliko dugo emitira, trebala promjena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook