dobila veliku podršku

Nikolina Pišek osvrnula se na tračeve i oštro osudila sve koji se njima bave: "Hrabra ženo!"

Nikolina Pišek Nikolina Pišek Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 4 Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 5 Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 2 Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 3 Nikolina Pišek +19 Nikolina Pišek Galerija

Nikolina Pišek na Instagramu je objavila svoju zamišljenu fotografiju uz koju je progovorila o tračevima i ljudima koji se njima bave.

Bivša voditeljica Nikolina Pišek često se tijekom karijere našla na meti tračeva, a sada je otkrila što misli o njima.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek Ristović Tužni prizori iz Beograda Nikolina Pišek na posljednjem ispraćaju supruga nije uspjela obuzdati emocije, a uz nju je i Vidojev neutješni otac

Uz svoju zamišljenu fotografiju koju je objavila na Insatgramu, Nikolina je pratiteljima poželjela sretan petak, pa je jasno poručila što misli o ljudima koji se bave tračevima.

"Tračeve izmišljaju mrzitelji, šire ih budale, a prihvaćaju idioti... Ima smisla?", napisala je, a u komentarima je dobila brojne poruke podrške.

"Divna, hrabra ženo", "Nikolina, nikad jača", "Budi primjer svima kako se treba boriti", "Samo naprijed draga", pisali su joj pratitelji, a mnogi su pohvalili i njezin izgled na fotki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Nikolina je prije ovoga na Instagramu objavila bajkoviti video u kojem pleše i trči po plaži u Ninu, a ranije se javila i s Krka gdje joj je društvo pravila Iva Jerković.

Iza nje je težak period u kojem je iznenada izgubila supruga Vidoja Ristovića, koji je preminuo u 44. godini, i kojeg se nedavno prisjetila emotivnom objavom povodom njegova rođendana.

Nikolina i Vidoje bili su u braku od 2013. godine i zajedno su dobili kćer Unu Sofiju, dok on iz prvog braka ima kćer Mateu, a ona iz ranije veze ima kćer Hanu.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 3 Katarina Baban - 8 Katarina Baban - 9 +14 Katarina Baban - 4 Celebrity Naša atraktivna glumica u minijaturnom bikiniju otkrila detalj koji je izazvao nevjericu: "Nema dalje!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju David Foster i Katharine McPhee David Foster i Katharine McPhee Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) +21 Katharine McPhee (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Među njima su 34 godine razlike, a ona je mlađa i od njegovih kćeri, no nakon dolaska prinove izgledaju još sretnije nego prije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene