Nova sreća

Prije Ecije, Nikola Pokrivač bio je u braku koji se iznenada raspao nakon njegove životne borbe

Nikola i Katarina Pokrivač (Foto: Instagram) Nikola i Katarina Pokrivač (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola i Katarina Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Bivši nogometaš Nikola Pokrivač (Foto: IN Magazin) Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Katarina Pokrivač (Foto: Instagram) Nikola i Katarina Pokrivač (Foto: IN Magazin) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) +0 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Galerija

Ecija Ivušić više ne skriva sreću u vezi s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem.

Voditeljica Ecija Ivušić prije nekoliko je dana potvrdila ljubav s nogometašem Nikolom Pokrivačem.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Po narodnjačkim klubovima Nikola Pokrivač nakon prekida s Ecijom tulumari s Teom, bivšom curom Brune Petkovića

Ecija je s novim dečkom pozirala u plićaku u Veloj Luci te mu poručila: "Ne želim zvučat dramatično ili tako nešto. Ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te moj N".

Nakon te objave koja je oduševila njezine obožavatelje, Ecija je podijelila još nekoliko zajedničkih fotografija s njihovog prvog ljetovanja, a u komentarima je dala do znanja i kako ne bi imala ništa protiv da uskoro postane gospođa.

A ako do toga dođe, bivšem nogometašu bit će to drugi put da je uplovio u bračnu luku. Podsjetimo, Nikola se u lipnju 2014. godine vjenčao s partnericom Katarinom, no umjesto proslave 4. godišnjice braka, par je odlučio da je vrijeme za razvod.

To se saznalo u listopadu 2018. godine, no par je već tada tjednima bio rastavljen. Pokrivači imaju i kćer Niku, a o detaljima razvoda nisu željeli pričati. Ipak, ono što se zna jest kako je plavokosa Katarina sada bivšem suprugu bila najveća podrška tijekom teškog životnog razdoblja kada je saznao da boluje od leukemije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

"Na mnogo toga počneš gledati drukčije", rekao je tada Nikola te otkrio kako mu je zdravlje prioritet. Karcinom limfocitnog tkiva sportaš je konačno pobijedio po treći put 2017. godine, no tada su zahladili odnosi sa suprugom.

Nogometaš je uvijek bio vrlo tajnovit po pitanju privatnog života, a takva je dosad bila i plavokosa voditeljica Ecija koja se često nalazi na listama najzgodnijih Hrvatica. Svoje je partnere dosad uspješno skrivala, no o ljubavnim iskustvima često je otvoreno govorila na društvenim mrežama.

Čini se kako Nikolu nema namjeru skrivati, a hoćemo li uskoro doista čuti svadbena zvona, trebamo pričekati pa vidjeti.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) +6 Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Celebrity Hrvatica za kojom uzdišu brojni muškarci pokazala lice bez trunke šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene