Nikola Kojo ozlijedio se tijekom snimanja novog filma u Hrvatskoj.

Galerija


Slavni srpski glumac Nikola Kojo završio je u bolnici nakon što se na snimanju filma u Zagrebu poskliznuo i pao na srušeno drvo, piše Blic.

Vezani članci Očevid, ilustracija Vozač automobila zadarskih tablica smrtno stradao u sudaru s kamionom Prometna nesreća, ilustracija U prometnoj nesreći pregazio najmanje 15 radnika migranata, šestero završilo u bolnici

Nesreća se dogodila za vrijeme snimanja kadrova potjere u šumi, kada je 52-godišnji glumac licem pao na drvo. Nakon toga je hitno prevezen u bolnicu.

Srećom, glumac se nakon svega osjeća dobro, što je i potvrdio za srpske medije.

"Čekam pregled kod doktora, mislim da nije ništa strašno. Doktor će mi sve reći", izjavio je glumac za Blic.

Kolege sa snimanja odmah su mu priskočili u pomoć i pozvali liječnike.

"Sve je teklo kako treba. Kojo je veliki profesionalac, međutim tijekom jurnjave nije vidio srušeno drvo. Pao je i ozlijedio se. U trenutku smo mislili da je nešto slomio. Tako je i on mislio, pa smo ga odmah odvezli do bolnice da bi mu snimili glavu. Kako se radi o akcijskoj komediji, kadrovi gdje se trči su sastavni dio scenarija, pa se ovakve situacije donekle mogu predvidjeti", izjavio je izvor koji se našao na mjestu nesreće.

Snimanje filma redatelja Stanislava Tomića odvija se već nekoliko tjedana u Hrvatskoj, a radnja prati pustolovinu tamburaškog sastava Aveti ravnice. Osim Nikole Koje u filmu glume i Hristina Popović, Tijana Pečenić i Momčilo Otašević.

Na najiščekivanijem vjenčanju godine mladence zasjenila nepoznata gošća iz mladoženjine prošlosti