Ljepotica do ljepotice!

Naša najseksi novinarska pohvalila se uspjehom lijepe kćeri domaćeg trenera: "Hrvatska noć u Madridu!"

Fani Stipković, Laura i Lana Jurčević Fani Stipković, Laura i Lana Jurčević Fani Stipković/Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola i Laura Jurčević Laura Jurčević Nikola, Sandra i Lana Jurčević Fani Stipković, Laura i Lana Jurčević Nikola i Laura Jurčević - 5 Nikola i Laura Jurčević - 6 Nikola i Laura Jurčević - 7 Nikola i Laura Jurčević - 4 Nikola i Laura Jurčević - 2 Nikola i Laura Jurčević - 1 +1 Nikola i Laura Jurčević - 3 Galerija

Nikola Jurčević objavio je na Instagramu fotografije s promocije svoje kćeri Laure Jurčević koja je diplomirala u Madridu.

Naš proslavljeni nogometni trener Nikola Jurčević pohvalio se putem društvenih mreža uspjehom svoje lijepe kćeri Laure Jurčević, koja je završila diplomski studij sportskog menadžmenta u Madridu, a koji je bio organiziran pod pokroviteljstvom Reala.

Pogledaj i ovo Fani Stipković Ne gubi vrijeme Fani Stipković pokazala prve rezultate povratka u formu nakon poroda, pohvalila se da na tome marljivo radi

Nikola je fotografije s Laurine promocije, koja je održana u kompleksu za trening nogometnog kluba Real Madrid, objavio na svom profilu na Instagramu, a ponos nije krio.

"Čestitam ti, moja Laura", napisao je uz objavu koju možete pogledati OVDJE.

Osim Nikole, Laurin su uspjeh u Španjolskoj slavili i njezina majka Sandra, te sestra Lana sa sinom, a pridružila im se i naša poznata novinarka s madridskom adresom Fani Stipčević koja se time pohvalila na društvenim mrežama.

"Hrvatska noć. Laura Jurčević je diplomirala", napisala je Fani uz fotografiju na kojoj pozira s Laurom i njenom i sestrom Lanom.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović - 4 +23 Nikolina Pišek Ristović - 1 Celebrity Neutješna Nikolina Pišek odala počast pokojnom suprugu, a na groblje je stigla s njegovom bivšom ženom

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey i Camilla Alves Matthew McConaughey Matthew McConaughey Matthew McConaughey i Frank Lampard +9 Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) Celebrity Miljenik žena morao se dobro pomučiti oko ove ljepotice, ona nije ni znala tko je kada joj je prišao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene