Niko Kranjčar i 6 godina starija Zrinka Cvitešić zajedno su od 2014. godine, a glumica često ističe kako joj je nogometaš najveća podrška.

Galerija


Dubrovačke ljetne igre ugostile su predstavu zagrebačkog HNK-a "Tko pjeva, zlo ne misli" u parku Gradac.

Vezani članci Faustov Mefisto (Foto: PR) U novoj predstavi zagrebačkog HNK "Faustov Mefisto" gledat ćemo tri zvijezde serije "Drugo ime ljubavi" Zvijezde pod hipnozom (Foto: Dnevnik.hr) Jeste li spremni dobro se nasmijati i zabaviti? Naše zvijezde jesu jer kreću na začarano putovanje!

Glavne zvijezde predstave svakako su Zrinka Cvitešić i njezin kolega Dušan Bućan, koji su fantastično utjelovili bračni par Šafranek, Anu i Franju.

Čini se kako se kolege odlično slažu i izvan pozornice, pa su tako snimljeni u druženju nakon predstave, a pridružio im se i nogometaš Niko Kranjčar, dugogodišnji partner lijepe i talentirane glumice koja je zavidnu karijeru ostvarila i izvan granica Lijepe Naše.

U jednom trenutku Niko i Dušan prošetali su zagrljeni, pa se čini kako se i muški dio društva odlično slaže.

Podsjetimo, Zrinka i Niko zajedno su od 2014. godine, no svoju ljubav drže podalje od očiju javnosti.

Zrinka je u Niki našla utjehu nakon prekida s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a on nakon razvoda od supruge Simone Fistrić s kojom ima kćer Loru. Par se vjenčao 2008. godine, a rastao 2012. godine, nešto manje od godinu dana nakon rođenja kćerkice.

Iako se o njihovoj vezi ne zna mnogo, 40-godišnja Zrinka ne skriva kako joj je 6 godina mlađi nogometaš najveća podrška, a hoćemo li uskoro čuti i svadbena zvona, to ćemo tek vidjeti. 

Dotad je ispred njih dugo toplo ljeto koje će iskoristiti za posao, ali i ugodna druženja s prijateljima.

Izgubila bitku s opakom bolesti: U 33. godini preminula bivša misica, tužnu vijest objavio njezin brat