Zgodni kauboj

OTKRIO DIVLJU STRANU Niko Kranjčar u New Yorku, Zrinka u Londonu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nogometaš Niko Kranjčar potpisao je za New York Cosmos, a u ekipu se već uklopio.

Dok je Zrinka Cvitešić bila prava dama u Londonu, tijekom dodjele kazališnih nagrada Olivier Awards, Niko Kranjčar postao je pravi kauboj. Naime, u svrhu prvoaprilske šale kluba New York Cosmos, Niko je s kolegama iz kluba snimio video za svoje navijače.

Pogledaj i ovo Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Najtajanstveniji domaći par Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić uhvaćeni u opuštenim trenucima, nisu marili za znatiželjne poglede i pokazali su da su sretniji nego ikad!

Iako je uvijek miran i suzdržan, otkrio je svoju divlju stranu i nasmijao navijače kluba. Odnedavno Niko u New Yorku igra nogomet, a sigurno smo da će uskoro osvojiti srca brojnih dama u SAD-u. Isto kao što je osvojio u lijepu Zrinku, najuspješniju hrvatsku glumicu. Par se upoznao u Londonu, gdje je Niko igrao nogomet, a Zrinka gradila glumačku karijeru.
 

 

@alecko11 got his #AprilFools revenge with some help from @huntfree. Click the link in our bio to watch them prank #NYCosmos players Niko Kranjčar, @mikelahoud, @jockford and @laperlaorozco10! #ForeverGreen

A video posted by New York Cosmos (@nycosmos) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene