Stigli kući

Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić uživaju u Karlovcu, glumica pozirala bez trunke šminke

Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Galerija

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar zajedno su 5 godina, no vezu pomno čuvaju od znatiželjne javnosti.

Glumačko-nogometni par Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar odmaraju se u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Christie Brinkley Godine joj ne mogu ništa! Zbog mladolikog izgleda nitko ne vjeruje da ova ljepotica ima 70 godina, evo u čemu se stvarno krije njezina tajna!

Iako su u vezi posljednjih 5 godina, 40-godišnja glumica s londonskom adresom Zrinka Cvitešić i njezin 5 godina mlađi odabranik, umirovljeni nogometaš Niko Kranjčar intimu skrivaju kao zmija noge.

Fotografiju na kojoj su u Karlovcu na društvenim mrežama tako nisu objavili oni, već pravnica Yvonne Vrnoga Gregorio Begić iz Karlovca, no nije dugo trebalo da se ona proširi.

"U dobrom društvu", napisala je uz zajedničku fotografiju na kojoj Zrinka pozira bez šminke u ležernom izdanju, a ona je nastala u restoranu koji je u vlasništvu njezinog supruga.

Par je vezu započeo u Londonu, gdje je on igrao, a ona glumila u kazalištu te se iz prijateljskih druženja razvila i ljubav koju baš ništa ne može uništiti, čini se. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene