Ljepotani i šarmeri

Trojica zavodnika - Koji vas je od njih najviše osvojio?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jučerašnji dan svakako je bio sportskog karaktera - obilježila ga je vijest o Niki Kovaču kao novom izborniku Hrvatske nogometne reprezentacije. Idealna je to prilika da se prisjetimo i nekih prošlih izbornika.

Niko Kovač će u svojoj karijeri zauvijek imat zabilježen datum 16. listopada, samo dan nakon njegova 42. rođendana, kad je i službeno objavljeno da je imenovan novim izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije.

Dan nabijen emocijama svakako je bio poseban za ovog čovjeka koji je potpuno predan nogometu te je zajedno s bratom Robertom vodio selekciju reprezentacije do 21 godine. Robert će uz brata ostati i dalje pa će tako braća Kovač zajedno voditi i hrvatske reprezentativce.

Pogledaj i ovo Igor Štimac - 3 Sreći nema kraja Veselje u obitelji Igora Štimca: Lijepoj kćeri stiže prinova, a otkriven je i spol bebe!



Prije Nike Kovača, na poziciji izbornika sjedio je također iskusni nogometni lisac - Igor Štimac koji je na tu poziciju postavljen 2012. godine, a naslijedio je Slavena Bilića, vođu repke u periodu od 2006. do 2012. godine.

>> Anica o Niki i Robertu - 'Njih dvoje u paketu su jednostavno savršeni'

Ova sva tri izbornika, osim cjeloživotnog bavljenja nogometom i vrhunskog talenta te rezultata na kojima im mnogi zavide, imaju još jednu zajedničku osobinu - mamac su za ženski spol.



Slaven Bilić smatra se jednim od najzgodnijih Hrvata, Igor Štimac osvaja svojim šarmom i duhovitošću, a Niko Kovač je nevjerojatno zgodan muškarac.

U našoj anketi vas pitamo - koji vam se od ovo troje nogometnih stručnjaka najviše sviđa?

Koji vam se od ovo troje nogometnih stručnjaka najviše sviđa?

  • Niko Kovač
  • Igor Štimac
  • Slaven Bilić

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene