Nikkie Tutorials odlučila je sa svojim obožavateljima podijeliti vijest da je zapravo rođena kao muškarac.

Galerija


Nikkie Tutorirals, koja slovi kao jedna od najpoznatijih YouTube zvijezda ljepote i make-upa, ovih je dana šokirala svoje obožavatelje i pratitelje javnim priznanjem da je rođena kao muškarac.

25-godišnja Nikkie odlučila je svoju tajnu podijeliti s gotovo 13 milijuna pratitelja na YouTube kanalu te objaviti video u kojem izjavljuje da je ona zapravo transrodna osoba. Video je izazvao ogromno zanimanje u cijelom svijetu, pa tako i u Hrvatskoj, gdje je trenutačno prvi na trending listi, u samo 48 sati bio je pregledan više od 23 milijuna puta.

Video traje 17 minuta, a Nikki je tijekom iznošenja svoje istine nekoliko puta pustila suzu priznavši da je sa samo šest godina već znala da je zapravo žena. Još kao dječak igrala se lutkama i šminkom te počela puštati dugu kosu, a majka joj je u svemu bila velika podrška.

Ženske hormone počela je dobivati u dobi od 14 godina, a već s 19 bila je formirana žena. Sada kada je u potpunosti završila svoju transformaciju shvatila je da je spremna podijeliti priču sa svima.

Osim majčine, Nikkie ima i veliku podršku svog dečka Dylana, koji zna da je nekada bila muško.

"Žao mi je što mu nisam rekla ranije. Kliknuli smo na početku i bojala sam se, ali sada je pun podrške i razumijevanja. Ja sam i dalje Nikkie, ne volim etikete, ja sam ja", izjavila je Nikkie u objavljenom videu.

Nakon ozbiljnih zdravstvenih problema Šarić podvrgnut operaciji, njegova Korana oglasila se nakon zahvata