Nikita će objaviti uskoro povratnički album 'Ratnica ljubavi'.


Nikolina Ivošević Nikita početkom devedesetih bila je prava zvijezda. Stekla je status seks simbola, veliku slavu, a onda se 1995. godine preobrazila i u kazališnu glumicu. Prije nekoliko godina vratila se roditeljima u Rijeku, a prije godinu dana vratila se životu u Zagrebu.

Vezani članci Slika nije dostupna Sjećate se nje? Vraća se na domaću glazbenu scenu Slika nije dostupna Domaće zvijezde '90-ih: Evo kako su nekad izgledali!

Novim albumom pokušala je pronaći svoje mjesto na hrvatskom glazbenom nebu. 'Album se zove Ratnica ljubavi. Optimistična sam usprkos groznoj situaciji na hrvatskoj glazbenoj sceni. Došlo je do toga da album ne snima onaj tko zna pjevati, nego onaj tko ima novaca', rekla je Nikita, koja je potpuno razočarana u glazbenu i glumačku scenu u Hrvatskoj.

O ljubavnom životu također je progovorila. Voljela bi, kaže, da nađe muškarca koji je sličan Isusu. 'Već samčetiri godine u vezi samo s Bogom i zbog toga se odlično osjećam. Seksualnu energiju transformirala sam u ljubav. Da tražim muškarca željela bih da on bude što sličniji Isusu Kristu. Ako je plus to i vegetarijanac i slobodan duhom, mojoj sreći ne bi bilo kraja', zaključila je Nikita za Story.