Nika Antolos s pratiteljima na Instagramu podijelila je tužnu vijest - dijagnosticirana joj je multipla skleroza.

Galerija


Domaća pjevačica, članica nekadašnjeg benda Feminem, Nika Antolos na svom je Instagram profilu podijelila tužnu vijest. Naime, Niki je dijagnosticirana multipla skleroza.

Vezani članci Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos poslala pismo i ministru Kujundžiću: ''Ja vas neću moliti jer ja samo Boga molim'' Nika Antolos (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Naša pjevačica u agoniji čeka odgovor predsjednice Kolinde: ''Ne znam hoću li biti živa ili u kolicima...''

"Punkcija obavljena, multipla sad ziher potvrđena. Prvi šut terapije primila. A sada On nastupa. U ringu mi u jednom kutu skupa protiv ovog dolje", napisala je Nika.

Na Instagramu je zahvalila i osoblju bolnice KBC Sestre milosrdnice u kojoj se nalazi trenutno, i pokazala kako izgleda njenih posljednjih nekoliko dana.

 

 

Podsjećamo, Nika je prije nekoliko mjeseci progovorila o bračnoj krizi s Aleksejem Rubenom kroz koju je prolazila. 

''Trenutačno smo još uvijek zajedno, a dalje što će bit tko zna. To ćemo samo nas dvoje odlučiti, ali Aleksej je Sienin otac i to je broj jedan. Sve drugo i nas dvoje smo tu manje bitni. Treba raditi, treba se čupati, nije brak divan i krasan, sve savršeno... to nema, to ne postoji, nitko to nije ni očekivao'', objasnila je pjevačica tada. 

 

Kći Ene Begović pohađa jedno od najprestižnijih sveučilišta: Školarina iznosi više od 100 tisuća kuna

Šuput objavila snimku u kojoj goli slikar radi na njezinom portretu: "Di me nađu ovakvi, ovo je hit!"

Više nije "slatkica": Mlađa sestra slavne pjevačice krenula njenim stopama