Nika Antolos s pratiteljima na Instagramu podijelila je tužnu vijest - dijagnosticirana joj je multipla skleroza.

Galerija


Domaća pjevačica, članica nekadašnjeg benda Feminem, Nika Antolos na svom je Instagram profilu podijelila tužnu vijest. Naime, Niki je dijagnosticirana multipla skleroza.

Vezani članci Nika Antolos (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) Naša pjevačica predsjednicu Kolindu moli za pomoć: "Uskoro ću možda prekršiti zakon, nemam više snage" Nika Antolos, Branimir Mihaljević, Neda Parmać (FOTO: Instagram) Pomirile su se? Bivše kolegice nakon dugo vremena opet viđene zajedno

"Punkcija obavljena, multipla sad ziher potvrđena. Prvi šut terapije primila. A sada On nastupa. U ringu mi u jednom kutu skupa protiv ovog dolje", napisala je Nika.

Na Instagramu je zahvalila i osoblju bolnice KBC Sestre milosrdnice u kojoj se nalazi trenutno, i pokazala kako izgleda njenih posljednjih nekoliko dana.

 

 

Podsjećamo, Nika je prije nekoliko mjeseci progovorila o bračnoj krizi s Aleksejem Rubenom kroz koju je prolazila. 

''Trenutačno smo još uvijek zajedno, a dalje što će bit tko zna. To ćemo samo nas dvoje odlučiti, ali Aleksej je Sienin otac i to je broj jedan. Sve drugo i nas dvoje smo tu manje bitni. Treba raditi, treba se čupati, nije brak divan i krasan, sve savršeno... to nema, to ne postoji, nitko to nije ni očekivao'', objasnila je pjevačica tada. 

 

Kći Ene Begović pohađa jedno od najprestižnijih sveučilišta: Školarina iznosi više od 100 tisuća kuna

Šuput objavila snimku u kojoj goli slikar radi na njezinom portretu: "Di me nađu ovakvi, ovo je hit!"

Više nije "slatkica": Mlađa sestra slavne pjevačice krenula njenim stopama