Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uskoro će na američkoj televiziji biti prikazana nikad viđena verzija filma Kum.


Kum je kriminalistička drama Francisa Forda Coppole temeljena na istoimenom romanu Maria Puza, a prvi nastavak filma snimljen je 1972. godine.

Vezani članci Slavko Sobin i Elizabeta Brodić Domaće zvijezde uživale na premijeri prvog filma o noćnom provodu u Beogradu Ekipa filma Otac Svjetska premijera: Film "Otac" Srdana Golubovića ispraćen ovacijama u Berlinu

Četrdeset i četiri godine nakon na američkoj će televiziji biti prikazana maratonska verzija filma Kum s dosad ne viđenim scenama u trajanju od 7 i pol sati. To je zapravo spoj dva prva nastavka kojima su pridodate scene odbačene prilikom konačne montaže.

Film pod nazivom 'Godfather Epic' predstavljen je kao 'originalna verzija', najbliža Coppoleovoj zamisli, koja nema retuširanja i rezova koje su svojevremeno ubacivali režiseri.

Obožavatelji s nestrpljenjem očekuju vidjeti novo/staro izdanje filma koji je svojedobno osvojio čak tri nagrade Oscar- za najbolji film, scenarij i glumca, dok je drugi dio kultnog filma nagrađen sa čak šest nagrada, uključujući za najboljeg sporednog glumca Roberta de Nira.