Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sve je otišlo predaleko kad je Elson podigla zabranu prilaska za Jacka jer ju je počeo maltretirati porukama, e-mailovima i pozivima.


Glazbenik Jack White bio je u braku s pjevačicom i manekenkom Karen Elson od 2005. do 2011. godine, a par je navodno ostao u dobrim prijateljskim odnosima pa su čak pripremili i zabavu za sve prijatelje kako bi proslavili svoj razvod.

>> Koliko grešaka u seriji 'The White Queen' - Povijest potpuno izmijenjena!

Vezani članci Holly Young (Foto: Instagram) Seksi crnka koju je ljubio i Usain Bolt uništila 10-godišnji brak slavnog nogometaša Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Turbulentnu vezu okrunili brakom koji se neslavno raspao nakon 7 mjeseci, a sada znamo i zašto

No, dvije godine kasnije Jack i Elson još se nalaze na sudu te se bore za skrbništvo nad njihovo dvoje djece jer Elson tvrdi da Jack nije sposoban brinuti se za njih dok Jack želi potpuno ili pak zajedničko skrbništvo, donosi NME.

Sve je otišlo predaleko kad je Elson podigla zabranu prilaska za Jacka jer ju je počeo maltretirati porukama, e-mailovima i pozivima u kojima joj je, kako tvrdi agresivno prijetio. Štoviše, navodno je prijetio i njezinoj odvjetnici pa smatra kako ne bi trebao dobiti nikakvo skrbništvo za djecu jer je opasan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook