Prijetnje i pozivi

Nikad nije sve tako idilično: Nakon rastave napravili zabavu, a sad su na sudu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sve je otišlo predaleko kad je Elson podigla zabranu prilaska za Jacka jer ju je počeo maltretirati porukama, e-mailovima i pozivima.

Glazbenik Jack White bio je u braku s pjevačicom i manekenkom Karen Elson od 2005. do 2011. godine, a par je navodno ostao u dobrim prijateljskim odnosima pa su čak pripremili i zabavu za sve prijatelje kako bi proslavili svoj razvod.

>> Koliko grešaka u seriji 'The White Queen' - Povijest potpuno izmijenjena!

Pogledaj i ovo Robert De Niro (Foto: Getty Images) Neće ići glatko Mukotrpan proces: Uskoro bivša supruga legendarnom glumcu želi zagorčati život

No, dvije godine kasnije Jack i Elson još se nalaze na sudu te se bore za skrbništvo nad njihovo dvoje djece jer Elson tvrdi da Jack nije sposoban brinuti se za njih dok Jack želi potpuno ili pak zajedničko skrbništvo, donosi NME.

Sve je otišlo predaleko kad je Elson podigla zabranu prilaska za Jacka jer ju je počeo maltretirati porukama, e-mailovima i pozivima u kojima joj je, kako tvrdi agresivno prijetio. Štoviše, navodno je prijetio i njezinoj odvjetnici pa smatra kako ne bi trebao dobiti nikakvo skrbništvo za djecu jer je opasan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene