Istinita priča

Nikad ispričana priča slavnih ljubavnika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sjećate se INXSA? I dok nove generacije i dalje pjevuše njihove pjesme, sada će njihova priča napokon biti ispričana u obliku TV serija u kojima će se naći i ljubavna priča Michaela Hutchencea i Kylie Minogue.

Jedan od najintrigantnijih rock bendova u povijesti napokon je dobio svoju priču. Pjevač INXSA Michael Hutchence i pjevačica Kylie Minogue 90-tih su bili jedan od najseksi parova u australskoj rock povijesti.

Pogledaj i ovo Helena Christensen i Michael Hutchence Čuvala je tajnu 27 godina! Ludo su se voljeli sve do tragičnog događaja poslije kojeg on više nije bio isti: "Postojale su sve te grozne priče"

10 godina od filma 'School of Rock': Jack Black okupio klince – evo kako izgledaju danas!

U novoj TV seriji koja će ispričati priču INXSA, u ulozi slavnog zavodnika našao se Luke Arnold i pobjednica australskog X Factora Samantha Jade.

Michael Hutchence tragično je završio u svojoj 37. godini – pronađen je mrtav u hotelskoj sobi 1997. U vezi s Kylie Minogue bio je čak dvije godine, a u novoj igranoj seriji ispričana je priča slavnog benda, njihov uspon, slava, ovisnost o drogi i seksu koje su ga u konačnici i odvele u smrt.

Osim veze s Kylie, Michael je bio u braku s Paulom Yates s kojom je dobio i kćer, a nakon njegove smrti posvojio ju je Bob Geldof, njezin suprug.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene