Nika Antolos rastužila je obožavatelje fotografijom iz zagrebačke Vinogradske bolnice.

Galerija


Bivša pjevačica grupe Feminnem rastužila je svoje obožavatelje.

Vezani članci Nika Antolos (Foto: IN Magazin) Nika Antolos nije dobila podršku kolega s estrade u borbi s bolešću: "Sramotno slabo" Nika Antolos (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) Predsjednica Kolinda odgovorila na vapaj naše pjevačice: ''U potpunosti razumijem Vašu situaciju...''

Radi se o 29-godišnjoj Niki Antolos, koja je prije nekoliko mjeseci na Instagramu podijelila da boluje od multiple skleroze, a zatim se obratila i predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović s molbom da se u Hrvatskoj legalizira ulje kanabisa, koje olakšava simptome tog teškog zdravstvenog stanja.

Nika je time digla popriličnu medijsku prašinu, oglasila se i sama predsjednica, a pjevačica je nekoliko puta ponovila kako će se boriti koliko treba kako bi bila jača od bolesti.

Upravo zato Nika je rastužila obožavatelje fotografijom iz zagrebačke Vinogradske bolnice na kojoj se vidi njezina ruka i igla uslijed terapije. Kasnije je objasnila kako će tamo ostati idućih nekoliko dana.

"Pulsna... opet. Ja mogu sve, ali moje tijelo baš i ne. Spot i pjesma su vani... a sada dnevna bolnica, kortikosteroidi, odmor i grljenje Sienne na najjače... P. S. Hvala svima za lijepe riječi za pjesmu i spot. Puno znači", poručila je Nika.

Nika je odmah dobila brojne poruke ohrabrenja, no najveća podrška u teškim vremenima svakako joj je kćerkica Sienna, koju je dobila iz propalog braka s Rusom Aleksejom Rubenom. O bračnim problemima Nika je prvi put progovorila samo nekoliko mjeseci prije nego što joj je dijagnosticirana bolest, a bila je vrlo iskrena i u vezi s time.

"Trenutačno smo još uvijek zajedno, a dalje što će biti, tko zna. To ćemo samo nas dvoje odlučiti, ali Aleksej je Sienin otac i to je broj jedan. Sve drugo i nas dvoje smo tu manje bitni. Treba raditi, treba se čupati, nije brak divan i krasan, sve savršeno... To nema, to ne postoji, nitko to nije ni očekivao", rekla je tada za IN Magazin, no čini se kako se stvari nisu riješile.

Ipak, kćerkica i njezino zdravlje sada su na prvom mjestu.

Slavni snagator i bivša ljubavnica s kojom ima dijete viđeni na istom mjestu na obilježavanju posebnog dana