Nika Antolos je progovorila o svojoj višegodišnjoj borbi s multiplom sklerozom koja joj je dijagnosticirana 2018. godine, a kaže da bolesti više nema ni traga.

Galerija Nika Antolos Nika Antolos In Magazin: Nika Antolos - 7 +18 In Magazin: Nika Antolos - 1

Bivša članica grupe Feminem, pjevačica Nika Antolos (32), prije nekoliko godina otkrila je da joj je dijagnosticirana multipla skleroza.

Vezani članci Nika Antolos Naša pjevačica ponosno pokazala lice bez šminke i filtera pa otvoreno progovorila o nesavršenostima: "Imam celulit, pore i bore" In Magazin: Nika Antolos - 3 Nika Antolos i Jerko Marić oduševili su europarlamentarce, evo kako je točno došlo do toga

Sada kaže da se potpuno oporavila i da bolesti zbog koje je oslijepila na jedno oko i nije mogla hodati više nema traga.

"Toliko sam dobro, Bogu hvala, da se ne mogu poistovjetiti s onom Nikom od prije dvije godine. Danas mi se to razdoblje čini toliko stranim. U tome vidim Božju milost koju je izlio na mene", rekla je u emisiji "Izdvojeno" TV Laudato, pa se prisjetila trenutka kada je doznala tešku dijagnozu.

"U sekundi mi je kroz glavu prošlo milijun pitanja. Onda sam rekla Bogu da ću prihvatiti ako On misli da ja to mogu. Tada sam doživjela olakšanje i mir koji me je pratio tijekom cijele terapije. Ako sam pristala ići uz Boga noseći taj križ, znala sam da se nemam čega bojati", ispričala je.

Priznala je i da je prolazila kroz krizno razdoblje kada više nije htjela živjeti.

"U jednom trenu rekla sam da mi je dosta i tražila sam od Boga da me uzme. Tada sam samu sebe posramila, odnosno vidjela koliko mi je vjera mala", prisjetila se Nika koja je često na društvenim mrežama govorila o svojoj višegodišnjoj borbi s multiplom sklerozom.

"Nitko od nas ne zna kad mu je zadnji dan u životu. Stoga je glupost strahovati od bilo kakve dijagnoze jer od toga nećeš moći vidjeti što se predivno iza toga skriva. O nama ovisi hoćemo li ići putem vjere ili ne", zaključila je pjevačica.

Podsjetimo, Nika je doznala da boluje od multiple skleroze u studenom 2018. godine, a tada je o svemu obavijestila i svoje pratitelje na Instagramu.

"Punkcija obavljena, multipla sad ziher potvrđena. Prvi šut terapije primila. A sada On nastupa. U ringu mi u jednom kutu skupa protiv ovog dolje", napisala je tada.

Tri dana prije vjenčanja pobjegla je s njegovim najboljim prijateljem, dugo godina mu je trebalo da to preboli Kiefer Sutherland i Julia Roberts Kiefer Sutherland i Julia Roberts Kiefer Sutherland (Foto: AFP) +24 Kiefer Sutherland (Foto: AFP)

Tko je bio pjevač hita "Ovo je moja kuća"? Oženio je Zagrepčanku nakon samo tri susreta, a sinovi su mu također folk pjevači Marinko Rokvić - 1 Marinko Rokvić - 7 Marinko Rokvić +10 Marinko Rokvić

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju