Želi na Krk

Nakon što se zgrozila prizorom u svojoj zgradi, domaća pjevačica razmišlja o odlasku iz Zagreba

Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nika Antolos (Foto: Instagram) Galerija

Nika Antolos na svojem je Instagramu otkrila da razmišlja o preseljenju iz Zagreba na Krk, a navela je i razloge za to.

Bivša članica grupe Feminem, pjevačica Nika Antolos na svojem Instagramu otkrila je kako razmišlja o odlasku iz Zagreba u kojem trenutno stanuje.

Pogledaj i ovo Nika Antolos - 5 borba za zdarvlje i novi počeci Naša pjevačica o teškoćama s kojima se suočila kroz život: ''Skoro peta godina i nemam niti jedan simptom''

U podužoj objavi obasnila je zašto bi preselila na Krk te je navela kakve prednosti vidi u životu na otoku naspram metropole.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ➖𝙽𝚒𝚔𝚊 𝙰𝚗𝚝𝚘𝚕𝚘𝚜➖ (@____nika_antolos____)

"Razmišljam, sad kad odem na Krk, dal’ da se uopće vraćam...?" započela je.

"Ondje je normalno pustiti dijete samo u dućan, posaditi štogod prije ručka, za isti ubrati nešto.. Mjesto Jaruna vikendom, gledati valove svaki dan.. Možda kupiti barku i raditi ono što sam s nonićem, popodne krpati mrežu od jutrašnjih divljih peraja.. Reći Sienni što ide u vršu i kako da našu uvijek pronađe lako.. Znati svakog susjeda u dušu, u šlapama kod tete Ane skočiti po njen češnjak..Pa do dućana,na noge,pozdraviti cijelo malo selo usput.. Nedjeljom se uvući u svježe ispeglanu odjeću i gledati kako sve se oči mjesta, spuštaju nizbrdo do Križa.. Predvečer skakutave srne špijunirati po zavojitim šumarcima.. Na Čavlenu s domaćim divnim ljudima piti kavu na plaži, dok djeca nam krote već pitome valove.." napisala je.

"Ili ostati ovdje... Ne znam.. Mir je ondje gdje je moj Gospodin = svugdje. Ali ondje, kao da veza je čišća..." zaključila je Nika.

U komentarima su mnogi pratitelji podržali njezinu ideju o preseljenju, a pohvalili su i njezin stil pisanja.

Nika je ovog proljeća, spletom okolnosti, s obitelji na Krku provela više od mjesec dana.

"Pokupili smo se svi zajedno i otišli na Krk, a onda su zatvorili most, desilo se što se desilo. Sad smo tu iz tog razloga, ali mislim da ne bi bilo drukčije ni da se nas pita. Ostali bi ovdje, i da nisu zatvorili jer i ja i nono, ja s autoimunom bolesti, nono s takvim plućima kakva ima, opcija je da mama ide u dućan, a mi obavljamo ostale poslove", ispričala je u travnju za IN Magazin.

A objava u kojoj je otkrila da razmišlja o preseljenju iz Zagreba uslijedila je samo tjedan dana nakon što je na Instagramu podijelila prizor iz svoje zgrade koji ju je zgrozio. Objavila je zamućene fotografije popisa na oglasnoj ploči s imenima ljudi koji nisu platili račun za plin što je nazvala nečovječnim.

Nika na društvenim mrežama često progovara i o svojoj višegodišnjoj borbi s multiplom sklerozom.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) +0 Charles, Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Procurila dosad neviđena snimka trogodišnjeg princa Williama i princeze Diane, pokazuje kako su živjeli iza zidova palače

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene