Svježa krv

Mladi glumac koji je oduševio žene - pred njim je sjajna budućnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nećeš piti? Onda ćeš biti loš glumac! Njegov otac nije bio sretan zbog izbora.

Nik Xhelilaj odrastao je u Albaniji posjećujući kino dvorane. Toliko je bio opčaran svijetom filma da je počeo istraživati kako postati glumac. U 22. godini upisao je studij glume.

Pogledaj i ovo showbuzz Imao je 52 godine Policija pronašla tijelo glumca u stanu, morali su provaliti nakon što se danima nikome nije javljao

Nik je u proteklih nekoliko godina postao najveća filmska zvijezda u svojoj zemlji, a velik uspjeh postigao je s češko-albanskim filmom "Tuga gospođe Snajdrove", koji je bio i njihov kandidat za nagradu Oscar.

Nik kaže kako se u njegovoj zemlji nisu prikazivali vestern filmovi pa ga je iznenadio poziv na audiciju za slavnog indijanskog poglavicu Winnetoua. Prošao je audiciju i sad već neko vrijeme snima u našoj zemlji kojom je oduševljen.

Davno zaboravljeni običaji: 'Kod Indijanaca žene biraju muškarce sa kopljem, označe ga'

Njegovi roditelji bili su skeptični kada je izrazio želju da postane glumac. Otac je mislio kako će postati alkoholičar, ali kad mu ju Nik objasnio da neće, otac se zabrinuo i rekao: 'Onda ćeš biti loš glumac'.

Nik je za 'Gloriu' rekao kako se u Albaniji ne snima puno filmova tako da nije mogao razmišljati o velikoj filmskoj karijeri, bio je zadovoljan svojim poslom u kazalištu.

U posljednje vrijeme Nik dobija sve više ponuda za uloge pa postoji mogućnost da uskoro pred kamere stane sa svojim idolom Denzelom Washingtonom.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene