"Mogli su barem pitati"

Nijemci ukrali srpsku pjesmu pa je šalju na Eurosong?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se kako niti jedno natjecanje za pjesmu Eurovizije ne može proći bez skandala.

Ovogodišnja pjesma s kojom će se Njemačka predstaviti na Eurosongu navodno je kopija pjesme srpske kantautorice Aleksandre Kovač.

Pogledaj i ovo Teya Dora - 1 studirala je pjevanje americi Tko je Teya Dora koja će predstavljati Srbiju na Eurosongu? Svi se čude njezinim godinama, a napisala je i brojne poznate hitove!

Sumnju u plagijat na svom Facebooku iznijela je sama Aleksandra Kovač koja je podijelila objavu svog prijatelja, njemačkog režisera Felixa Maxima Ellera za čiji je film "Young and Wild" prije tri godine skladala istoimenu pjesmu.

"Čini se da su producenti njemačke pjesme za ovogodišnju Euroviziju inspiraciju pronašli u pjesmi iz našeg filma koju potpisuju Aleksandra Kovač i Yati Durant. Mogli su barem pitati", stoji na službenoj stranici filma.

Je li Njemačka ukrala pjesmu Aleksandri Kovač?

  • Da, iste su.
  • Nije plagijat.
  • Ne znam.

Ukupno glasova:

No ovo nije jedini skandal koji trese Eurosong. Naime, prije mjesec dana najpoznatije glazbeno natjecanje u Europi našlo se u ozbiljnim problemima nakon što je gotovo cijeli organizacijski tim dao ostavke. Zbog toga je bilo upitno održavanje ovogodišnjeg natjecanja.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene