Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U hrvatska kina uskoro stiže domaći triler 'Nije sve u lovi'.


Producentska kuća Interfilm i distributer Continental film koji stoje iza drugog najgledanijeg domaćeg filma od ostamostaljenja Hrvatske, 'Svećenikova djeca' (skoro 160 tisuća gledatelja u kinima) za točno mjesec dana predstavit će novi kino hit. Riječ je o napetom trileru redatelja Darija Pleića, 'Nije sve u lovi' koji u kino distribuciju kreće 31. listopada!

Vezani članci Marko Cindrić - 4 Na male ekrane stiže urnebesni prikaz društva unutar Drugog svjetskog rata, znamo sve o novoj seriji! PR Nikad brutalniji Vin Diesel u akcijskom SF spektaklu

Film 'Nije sve u lovi' je triler koji govori o mladom paru – Ines i Robiju – koji imaju 7 dana da otplate Robijev dug kamatarima ili će oboje nastradati. Kada upoznaju imućnog bankara Marka koji bi ih pozajmicom mogao spasiti, Ines i Marko se zbližavaju. U suludoj utrci s vremenom stvara se ljubavni trokut čudnih emocija, laži i strasti koji može završiti na samo jedan način.

Glavne uloge u filmu ostvarili su Sara Stanić (Ines), Marko Cindrić (Robi) i Nikša Butijer (Marko). 'Nije sve u lovi' nastao je kao nezavisan film u produkciji Interfilma, svoju je svjetsku premijeru imao ovog ljeta na filmskom festivalu u Puli, a također je prikazan i u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara.

Intrigantni triler 'Nije sve u lovi' 31. listopada stiže u domaća kina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook