Vjerovali ili ne...

NIJE ŠALA! Beba Kim i Kanyea se zove...

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prije samo tri dana šuškalo se kako se dijete zove Kaidence Donda, kako je tvrdila jedna medicinska sestra, ali sad rodni list pokazuje drugačije.

Iako se još prije nekoliko mjeseci šuškalo kako će Kim Kardashian i Kanye West curicu nazvati North West (ili Sjever Zapad), par je demantirao te navode odbacujući ih kao apsurdne.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

>> Kim Kardashian rodila je ranije jer su liječnici strahovali za ŽIVOT bebe?!

No, samo tjedan dana nakon što je Kim rodila ispostavilo se da je upravo to ime njihove bebe! Točnije, rodni list malene curice procurio je u medije iz bolnice Cedar Sinai i pokazuje kako se malena zove NORTH WEST, piše TMZ. Osim toga, par joj je već dao nadimak - Nori skraćeno od njezinog imena North.

Prije samo tri dana šuškalo se kako se dijete zove Kaidence Donda, kako je tvrdila jedna medicinska sestra, ali se sad ispostavilo da se par držao originalnog imena.

Kim je jako htjela da i ime njezine bebe počinje sa slovom 'K' i stoga je planirala malenoj dati ime Kaidence dok je ime Donda odabrala po Kanyeovoj pokojnoj majci koja je preminula 2007. godine nakon komplikacija od plastične operacije.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene