Kokain i kulinarstvo

TV zvijezda već 10 godina ima problema s kokainom?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Reklama za kulinarski show Nigelle Lawson emitiran je sinoć u SAD-u samo nekoliko sati nakon objave tvrdnji kako zadnjih deset godina konzumira kokain svaki dan.

Televizijska mreža ABC inzistira da se druga emisija emitira 2. siječnja kako je i planirano, unatoč tvrdnjama o konzumaciji droge. Navedeno je kako je Nigella konzumirala kokain, marihuanu i lijekove na recept.

Pogledaj i ovo showbuzz Jedva čekamo petak YAMMATOVO 2 - Tulum o kojem će svi pričati, uživo na DNEVNIK.hr

Vaš omiljeni kulinarski show: 'Skuhali smo dobru sezonu'

Informacija je izašla na vidjelo tijekom suđenja njezinim bivšim osobnim asistenticama, sestrama Francesci i Elisabetti Grillo, zbog optužbe da su potrošile 300 000 funti s kreditne kartice kompanije Charlesa Saatchija. Tvrde da su imale 'prešutni dogovor' s Nigellom kako mogu slobodno trošiti kartice dok god čuvaju njezinu tajnu.


'Već smo krenuli s proizvodnjom 'The Tastea' i emitirat će se 2. siječnja kao što je bilo planirano', komentirali su s ABC-a. Međutim, iako će se druga emisija emitirati, na ABC-u još uvijek raspravljaju hoće li ili ne pozvati Nigellu kao članicu žirija u trećoj sezoni showa, izjavili su izvori za New York Daily News. U međuvremenu, Channel 4 potvrdio je da će MailOnline emitirati deset nastavaka britanske verzije 'The Tastea' bez obzira na optužbe za konzumiranje droga. 'Oduševljen sam što se Nigella vraća na Channel 4 zajedno s Anthonyjem i Ludom', izjavio je Dominic Bird, urednik formata na Channel 4.

'The Taste' bit će iznimno uzbudljivo i uvjerljivo natjecanje zvjezdanih talenata koji vole kuhati. Sud je jučer rekao kako Saatchi vjeruje da su sestre Grillo, optužene za prijevaru i krađu 300 000 funti na takse, letove i odjeću, nedužne. U e-mailu pročitanom na sudu, rekao je kako je 'zabrinut da je Lawson dala dopuštenje optuženima za korištenje računa u osobne svrhe te da je ona bila pod utjecajem droga i stoga njezino sjećanje na događaj nije vjerodostojno.

' Saatchi i Nigella trebali su svjedočiti zajedno, no on joj je 10. listopada poslao email otkrivajući kako je dobio pismene izjave asistenata koji su tvrdili da je Nigella konzumirala kokain i davala lijekove svojoj devetnaestogodišnjoj kćeri Cosimi, poznatoj kao Mimi. U emailu se spominje kako su Nigella i Mimi bile toliko nadrogirane da su dozvolile sestrama Grillo da troše koliko žele. U pisanim dokazima predočenim u utorak, Saatchi je rekao kako stoji pri svojim navodima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene