Nicole Williams i Larry English svoju su vezu učinili javnom u reality showu "WAGS" u kojem je Nicole bila očajna jer on nije htio stati pred oltar.

Galerija


Manekenka Nicole Williams i igrač američkog nogometa Larry English još su zaljubljeniji otkad su se vjenčali.

Vezani članci Nicole Williams Visoko rezani badić otkrio tetovažu ove ljepotice na poprilično skrivenom mjestu zbog čega su svi gledali u nju Steve Irwin i Bindi (Foto: Getty Images) Tragična smrt njezina oca bila je vijest koja je šokirala svijet, no ona je sada pronašla novu sreću

Riječ je o manekenki te reality zvijezdi i sportašu koji je dugo oklijevao prije nego je zaprosio ljepoticu, a ta njihova "borba" oko prstena ovjekovječena je u popularnom reality showu "WAGS" koji je pratio život žena čiji se svijetovi vrte oko toga da upecaju bogate sportaše.

Naravno, nije dovoljno biti samo djevojka, već najbolji status imaju supruge ili supruge i majke njihove djece, a zatim zaručnice, o čemu su djevojke otvoreno razgovarale, a posebno osjetljiva bila je Nicole koja je cijelu sezonu plakala i dramatizirala oko činjenice da još nema dijamant na ruci.

U nekim trenucima, sportaš je izgledao kao da će puknuti, no ipak je popustio te je na kraju sezone kleknuo tijekom romantičnog putovanja.

Zanimljivo, Nicole je u showu sudjelovala s "njemačkom Kim Kardashian", Metishom Schaefer koja je Larryjeva bivša cura, a otvoreno je napala Nicole kako je bila s njim dok su oni još službeno bili u vezi.

Iako crnokosa ljepotica to poriče, činjenica jest kako je priznala da bi učinila sve što treba kako bi ostvarila svoje ciljeve.

Također, Nicole je tijekom showa pokazala svoju paranoičnu, odnosno ljubomornu stranu, pa je svog dragog maksimalno kontrolirala, upadala mu na muške izlaske i slično.

Ipak, bračni par English danas izgleda sretno i zaljubljeno kao prvog dana, a nedavno su viđeni u kupnji božićnog drvca sa svoja dva ljubimca, gdje su izmjenjivali poljupce te pokazali kako su dani nesuglasica daleko iza njih.