Opa!

Žena boginja prošetala u haljini s opasnim prorezom, a evo i koji je višak odlučila ostaviti kod kuće

Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger - 9 Nicole Scherzinger - 10 Nicole Scherzinger - 11 Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger - 1 +9 Nicole Scherzinger - 2 Galerija

Nicole Scherzinger je večernji izlazak odabrala svjetlucajuću haljinu u kojoj nije mogla proći nezamijećeno.

Pjevačica Nicole Scherzinger proglašena je jednom od najljepših žena svijeta, a tu titulu opravdala je i ovog puta u svečanoj haljini koju je odabrala za večernji izlazak. 

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger Ne možeš ne gledati! S raskošnog poprsja božice ljepote nije bilo lako skrenuti pogled, jedva je sve pospremila u tijesni korzet

Riječ je o bijelo-srebrnoj blještavoj haljini s prorezom koja je savršeno istaknula njezinu bombastičnu figuru, a ispod koje nije nosila grudnjak. Srebrne viseće naušnice i sandale na punu petu potpuno su se uklopile u cijelokupan outfit, a ni svečana punđa nije mogla proći nezamijećeno. U ovom izlasku pojavila se bez pratnje dečka Thoma Evansa

Nicole na Instagram profilu prati 5.4 milijuna obožavatelja, a rado dijeli fotke i snimke iz teretane na kojima naporno vježba.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Nicole svaki slobodni trenutak koristi za uživanje na plaži, a društvo joj uvijek čini prezgodni Thom, koji je nedavno proslavio 37. rođendan.

Par je u vezi od 2019. godine, a upoznali su se na snimanju talent showa u kojem je Nicole sudjelovala kao članica žirija.

Ona prije baš i nije imala sreće u ljubavi, no čini se da je sada konačno pronašla svoju srodnu dušu. U prošlosti je ljubila vozača formule Lewisa Hamiltona i bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, a te veze su neslavno završile.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tommy Lee - 3 Tommy Lee - 2 Tommy Lee i Brittany Furlan - 2 Tommy Lee i Brittany Furlan - 4 +28 Tommy Lee i Pamela Anderson - 3 Celebrity Bivši suprug seks-bombe 90-ih bez pardona pokazao svoj "alat" na društvenim mrežama, javnost je u šoku!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 3 +10 Ivana Mišerić Celebrity Našu lijepu voditeljicu zbog fotki u badiću prozvali božicom, a ona se požalila da nema što za obući, pojasnila i zašto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene