Nicole Scherzinger dobro se provodi na Havajima, odakle zapravo vuče svoje korijene i gdje je rođena prije nego što se preselila u SAD.

Galerija


Pjevačica i članica popularne ženske grupe Pussycat Dolls Nicole Scherzinger pohvalila se fotografijama s egzotičnih Havaja, koje je posjetila u društvu dečka Thoma Evansa, a nije propustila priliku da obožavatelje oraspoloži s nekoliko seksepilnih prizora.

Vezani članci Nicole Scherzinger Tepaju joj da ima tijelo boginje i da nije normalno da ovako izgleda u 43. godini, a ona napokon uživa u zasluženoj ljubavi Nicole Scherzinger Nitko ne vjeruje da ova žena ovako izgleda u 43. godini, svima je za oko zapela fotografija na kojoj po plaži trči u tangama!

42-godišnja Nicole zato je na Instagramu, gdje ju prati 4,2 milijuna ljudi, objavila video i fotografije na kojima pozira ispod vodopada dok je bujne obline istaknula u crnom bikiniju, što je samo uljepšalo tu scenu. Nicole je na taj način obilježila Dan planeta Zemlje i potaknula obožavatelje da čine dobro za naš jedini dom.

"Izgledaš poput božice", "Kraljica Havaja", "Nevjerojatno je koliko si ti prelijepa", "Ovo je vrhunsko djelo", "Uljepšala si nam dan, hvala ti", "Prelijepa kao uvijek", dio je komplimenata obožavatelja koji joj se ne mogu dovoljno nadiviti, a i ona sama priznaje da se, što je starija, osjeća sve bolje. 

Nedavno je posjetila i rodbinu na području otočnog arhipelaga Kahuku, gdje je i sama rođena, a nakon toga se kao djevojčica preselila u američki Kentucky. S njom je i dečko Thom, koji se od nje rijetko odvaja otkako su se upoznali 2019. godine na snimanju jednog reality showa.

Par je u ozbiljnoj vezi i prema pisanju stranih medija planiraju kupiti zajedničku nekretninu u Londonu.

Napali su je da se uređuje u fotošopu pa je u mini prozirnoj haljini svima pokazala da su bili u krivu

Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno