ISKRENO PRIZNANJE

'NEMAM DJECU, NISAM UDANA' Karijera joj uništila privatni život

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica Nicole Scherzinger trenutno je u stabilnoj i sretnoj vezi. Ipak, svjesna je da ju je posao koštao privatnog života.

Nicole Scherzinger napravila je zavidnu karijeru u svojih 38 godina života. Trenutna sutkinja u poznatom showu X Factor priznala je kako žali što je zbog karijere patio njen privatni život.

Pogledaj i ovo The Pussycat Dolls (Foto: AFP) Ponovno se okupile Internetom kruži snimka koja dokazuje neslaganje među djevojkama iz najseksi benda na svijetu

'Pogledajte me. Nisam udana i još uvijek nemam djecu. Naravno da sam morala žrtvovati štošta zbog posla. Propustila sam život', izjavila je za Mirror. Pjevačica je trenutno u vezi s tenisačem Grigorom Dimitrovom. 'Sretna sam. Sada sam na dobrom, solidnom mjestu u životu i kao žena sam puno sazrijela', dodala je Nicole.

Nicole je bila sedam godina u vezi s vozačem F1 Lewisom Hamiltonom, a kratko nakon prekida utjehu je pronašla u mlađahnom Dimitrovu. Spominje se čak i njihovo vjenčanje, a nakon najnovijeg priznanja lijepe Nicole, ne bismo se ni tome čudili!

 

Moments before performing with @andreabocelliofficial tonight...always such an honor. Dress by @labourjoisie

A photo posted by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene