Fotke govore drugačije

Zbog jednog detalja napali su je da je otišla pod nož, ali ona sve optužbe i dalje negira

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Scherzinger negira da je išla pod nož, no usne su joj primjetno punije nego ranije.

Pjevačica grupe The Pussycat Dolls Nicole Scherzinger pokazala je sjajnu vitku liniju u petak dok se u Sydneyju fotografirala i družila s obožavateljima.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger Ne možeš ne gledati! S raskošnog poprsja božice ljepote nije bilo lako skrenuti pogled, jedva je sve pospremila u tijesni korzet

41-godišnja pjevačica utegnula se u uski kombinezon od lateksa, a svi su primijetili kako su joj usne punije nego prije, piše Daily Mail. Iako oduvijek negira da je išla pod nož i napravila nekoliko estetskih korekcija, fotografije pokazuju drugačije.

Scherzinger kaže kako je tajna njezina izgleda aktivan životni stil, vježbanje te kvalitetan san. "Bit svega je da pijem puno vode i puno spavam. Nevjerojatno je što joga i trčanje mogu napraviti za vaše tijelo", kaže popularna pjevačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doll Dominance⛓🖤 #PCD

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

The Pussycat Dolls najavile su povratničku turneju nakon deset godina pauze, a do okupljanja je ponovno došlo nakon što je ostatak grupe prihvatio Nicole kao glavnu pjevačicu. Djevojke bi najviše gaža trebale odraditi ove godine u Velikoj Britaniji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Monica Bellucci (Foto: AFP) Celebrity Nekad su je zvali seks-ikonom, a danas se zbog brojnih operacija skriva iza tamnih naočala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene