I nije baš sretan

Seksi pjevačica pokazala kako izgleda lice njezina dečka kada mu dosadi sa selfijima, pa sve nasmijala do suza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Scherzinger je na Instagramu objavila novu fotografiju sa svojim dečkom Thomom Evansom pa se dobro našalila na njegov račun-

Pjevačica Nicole Scherzinger ne može odoljeti, a da svako malo ne objavi neku novu fotografiju sa svojim dečkom Thomom Evansom, ali čini se kako je možda pretjerala u okidanju selfija.

Pogledaj i ovo showbuzz Nema joj ravne! Žena boginja se brčkala u bazenu, a dečko koji ju obožava dao si je truda pa snimio fotke koje oduzimaju dah: "Osvojio sam jackpot!"

Naime, Nicole je uz jedne od posljednje objavljenih fotografija u šali napisala komentar da je njezinu ljepotanu već muka od neprestanog fotografiranja dok odmaraju na egzotičnom otočju Turks i Caicos, čemu svjedoči i njegov izraz lica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

"Kada vašem dečku dojadi po milijun puta isti selfie", napisala je 42-godišnja Nicole uz nekoliko fotografija, od kojih na posljednjoj Thom baš i ne izgleda presretno.

"Hahaha, trudi se prvih deset sekundi", "Žalim zbog toga sve dečke, pa i svog", "Vi ste najslađi par ikad", "Ovo je presmiješno", "O bože, koliko se puta morao namjestiti da tako izgleda", "Haha, njegova faca je sve", "Previše slatkoće na ovim fotkama", neki su od komentara koje je dobila od obožavatelja. 

Nicole je i ovog puta iskoristila priliku da se pohvali bujnim dekolteom, baš kao i prije nekoliko dana kada se otputila u šetnju sa svojom mlađom sestrom Kealom.

"Uz sve što se događa na svijetu, znam koliko sam sada zaista blagoslovljena što sam pobjegla na ovo prekrasno otočje", napisala je Nicole uz jednu od fotografija s egzotične destinacije.

U vezi s Thomom je od 2019. godine nakon što su se upoznali na snimanju jednog talent showa, u kojem se on pojavio kao natjecatelj, a Nicole je sjedila u žiriju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene