Prezgodan su par!

Zovu je ženom boginjom i dive se njezinu tijelu, ali izgleda da ona jednom sitnicom ipak nije potpuno zadovoljna?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Scherzinger objavila fotografiju s dečkom Thomom Evansom pa otkrila što bi voljela promijeniti na sebi.

Pjevačica Nicole Sherzinger na profilu na Instagramu objavila je nove fotografije vrijedne divljenja, na kojima pozira uz svojeg dečka Thoma Evansa na plaži u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Pogledaj i ovo showbuzz Stvari idu 'na bolje'? 'Još uvijek je volim'

"Ako stanem na prste, hoće li mi noge izgledati duže?!", napisala je Nicole uz fotografije koje je podijelila, na kojima nosi samo zeleni bikini.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

"Ovaj prizor mi je uljepšao dan", "Ne moraš stati na prste, savršena si ovakva kakva jesi", "Predivna si, a nije loš ni dečko pokraj tebe", "Nestvarna si", "Ludo je koliko ste zgodni", "On je najsretniji muškarac", "Noge su ti savršene", "Izgledaš nevjerojatno", "Djevojko, dovoljno si visoka", "Tvoja visina je savršena", poručili su joj fanovi u komentarima.

43-godišnja Nicole prije nije imala baš puno sreće u ljubavi, sve dok nije upoznala Toma, a odvajaju se u rijetkim trenucima. Par je zajedno od kraja 2019. godine, a posljednjih godinu dana proveli su na plažama diljem svijeta. Od ožujka prošle godine tako su posjetili Portugal, Turks i Caicos, Svetu Luciju i Havaje, a sada je došao red i na Ujedinjene Arapske Emirate.

Nicole je prije Thoma ljubila šest godina mlađeg vozača formule Lewisa Hamiltona i bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, od kojeg je bila starija čak 13 godina.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Monika Kravić s prijateljicama i Johnom Pavlishem (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +2 Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Monika Kravić objavila svoju prvu fotografiju dva mjeseca nakon poroda, ispod sakoa istaknula je bujni dekolte

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene