Ponovno premršava

Šokirala svojom pojavom - pokazala samo kosti i kožu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američka zvijezda opet je optužena kako je - premršava!

Prema pisanju Star magazina, posvojena kći slavnog glazbenika Lionela Richieja, Nicole, ima samo 40 kilograma i opet se bori s anoreksijom. Na nedavnoj privatnoj večeri na Beverly Hillsu, pokazala je svoje mršavo tijelo na kojem se naziru kosti i visi koža.

Pogledaj i ovo Ian Ziering osvanula i snimka! Pamtimo ga kao zvijezdu kultne serije, a sada se opet našao u centru pažnje iz uznemirujućeg razloga!

Janica Kostelić mršavija nego ikad: Uske traperice i osmijeh njezini su aduti!

Dijeta 32-godišnje Nicole sada se navodno sastoji samo od sjemenki suncokreta, celera, sokova i žvakačih guma. Iako je ponovno na istoj težini, njena prijateljica tvrdi da je ona potpuno zdrava: 'To je potpuno netočno, ona nije anoreksična', rekla je za MailOnline.

Njezin suprug Joel Madden, koji zbog posla u showu 'The Voice' često putuje u Australiju, veoma je zabrinut za svoju suprugu te joj rekao kako se treba usredotočiti na svoje zdravlje zbog dobrobiti svoje djece. 'Kada joj je rekao da treba uzimati više hranjivih tvari, rekla mu je da joj sokovi daju sve što joj treba', otkrio je izvor.

Podsjetimo, majka dvoje djece 2006. godine imala je isti problem te je od tada poznata njezina fotografija na kojoj u bikiju trči plažom a na kojoj izgleda doslovno kao kostur.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene