Puca od samopouzdanja

Bivša supruga kralja smijeha u 53. godini pokazala savršeno oblikovane trbušnjake i bujnu pozadinu

Nicole Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy i Antoine Fuqua (Foto: Profimedia) Nicole Murphy (Foto: Profimedia) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: Profimedia) Nicole Murphy i Antoine Fuqua (Foto: AFP) +0 Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Galerija

Nicole Murphy je top kondicija jedna od najvažnijih stvari u životu od koje neće tako lako odustati.

I tijekom izolacije zbog pandemije koronavirusa, bivša supruga Eddieja Murphyja, 52-godišnja Nicole Murphy koja je zadržala njegovo prezime nakon razvoda, ne odustaje od svoje rutine i intenzivnih programa vježbanja i održavanja top kondicije.

Pokazala je to na ulicama svoje četvrti u Los Angelesu, nakon što je na sebe nabacila izrezani bijeli top i kratke hlačice, koji su otkrivali savršeno definirane trbušne mišiće, gole noge ali i bujnu pozadinu kojom se može pohvaliti. Zbog mjera sigurnosti na licu je nosila zaštitnu masku, no moglo se primijetiti da ispod nje nije našminkana.

"Mislim da s godinama gradite samopoštovanje, postajete samopouzdaniji. Imam povjerenja u sebe i volim svoje godine. Ne možemo se vraćati unatrag. Treba mi taj izazov, natjecanje", izjavila je za BET's Body of Work.

Nicole je i priznala da pije samo vodu i jede puno voća, povrća i proteina.

Ona i Eddie upoznali su se 1988. godine, a vjenčali pet godina kasnije. Brak u kojem su dobili petero djece potrajao je do travnja 2006. godine.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević +1 Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Celebrity Mustafa Nadarević dočekao 77. rođendan u bolnici: "Ne znam što bih više rekao o svom stanju"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene