Nicole Kidman planira proširiti obitelj. Žarko želi još jednu bebu i to ove godine.


Iako je na pragu 50-e Nicole Kidman je otkrila kako želi drugo dijete i to ove godine, ali priznaje kako već duže vrijeme bezuspješno pokušava zatrudniti.  No, nada se da će joj se u 2017. ta želja ostvariti. Holivudska zvijezda je priznala kako bi voljela imati još jedno dijete s mužem Keithom Urbanom.

Vezani članci Parazit (Foto: IMDB) Povijesni uspjeh ''Parazita'': Najintrigantniji film godine bizaran je spoj tragedije i komedije koji progovara o užasima kapitalizma Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Kontroverzni brak na koji su svi zaboravili: Voljeli su se, ali religija i problemi u krevetu bili su jači od njih

Nicole je već majka 25- godišnjoj Isabelli i 21-godišnjem Connoru, koje je posvojila s bivšim mužem Tom Cruiseom.  Nakon udaje za glazbenika Keitha, rodila je Sunday Rose, a nakon tri godine uz pomoć surogat majke dobili su još jedno dijete Faith.

Ali Nicole sada želi još jedno dijete. Lijepa crvenokosa je izjavila kako ju je majčinstvo  promijenilo na bolje i učinilo život ljepšim. ''Još uvijek imam tračak nade da će se nešto dogoditi ove godine. Keith i ja bismo voljeli imati još djece. Moja baka je moju majku rodila u 49. godini. Bila bih presretna i dočekala bih trudnoću raširenih ruku'', piše Daily Mail.

''Iskreno, nikad nisam mislila da ću roditi dijete i u 41.godini života postati majka. Nakon toliko godina pokušavanja, jednostavno su bile male šanse. Prošli smo kroz surogat majčinstvo s mojom drugom kćerkom jer smo toliko jako željeli dijete. Osjećala sam kako su mi šanse sve manje i manje. A onda smo dobili Faith'', izjavila je Nicole koja je unatoč svim šuškanjima, u sretnom braku s glazbenikom Keithom.