Nicole Kidman planira proširiti obitelj. Žarko želi još jednu bebu i to ove godine.


Iako je na pragu 50-e Nicole Kidman je otkrila kako želi drugo dijete i to ove godine, ali priznaje kako već duže vrijeme bezuspješno pokušava zatrudniti.  No, nada se da će joj se u 2017. ta želja ostvariti. Holivudska zvijezda je priznala kako bi voljela imati još jedno dijete s mužem Keithom Urbanom.

Nicole Kidman, Keith Urban (Foto:Getty)

Nicole je već majka 25- godišnjoj Isabelli i 21-godišnjem Connoru, koje je posvojila s bivšim mužem Tom Cruiseom.  Nakon udaje za glazbenika Keitha, rodila je Sunday Rose, a nakon tri godine uz pomoć surogat majke dobili su još jedno dijete Faith.

Nicole Kidman (Foto: Getty)

Ali Nicole sada želi još jedno dijete. Lijepa crvenokosa je izjavila kako ju je majčinstvo  promijenilo na bolje i učinilo život ljepšim. ''Još uvijek imam tračak nade da će se nešto dogoditi ove godine. Keith i ja bismo voljeli imati još djece. Moja baka je moju majku rodila u 49. godini. Bila bih presretna i dočekala bih trudnoću raširenih ruku'', piše Daily Mail.

Keith Urban i Nicole Kidman (FOTO: Getty)

''Iskreno, nikad nisam mislila da ću roditi dijete i u 41.godini života postati majka. Nakon toliko godina pokušavanja, jednostavno su bile male šanse. Prošli smo kroz surogat majčinstvo s mojom drugom kćerkom jer smo toliko jako željeli dijete. Osjećala sam kako su mi šanse sve manje i manje. A onda smo dobili Faith'', izjavila je Nicole koja je unatoč svim šuškanjima, u sretnom braku s glazbenikom Keithom.