Glumica je u razgovoru za Sky News izjavila kako je zaprepaštena interesom za haknute fotografije pored svih ostalih problema na svijetu!


Nicole Kidamn u razgovoru za Sky News iznjela je svoje mišljenje o medijima i pobrkanim prioritetima. 

'Bila sam do pakla i natrag'! Slavna glumica o svom braku!

Vezani članci Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Napokon progovorila: Djeca su je napustila zbog kontroverzne vjere, no skandaloznog oca obožavaju Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Kako je to moguće? Fanovi otkrili bizaran detalj iz života dviju zvijezda koji je mnoge zbunio

Ona smatra kako ima daleko većih problema od nekakvih ukradenih fotografija.

'U današnje vrijeme takvim se stvarima poklanja prevelika pažnja. Koga je briga za te fotografije, zašto su one uopće vijest, to me zaprepašćuje, ali mene puno toga zaprepašćuje!'

'Mislim da bi trebali razgovarati o nasilju u svijetu, Iraku, nasilju nad ženama, edukaciji žena, o stvarima koje se događaju u Afganistanu'.

'Toliko je tema kojima bi trebali posjećivati vrijeme umjesto nekakvim celebrity fotografijama. Mene to jednostavno ne zanima'.

Naglasila je kako je morala mjenjati uloge koje je birala kako bi se uklopile u obiteljski život i kako je njena majka bila ta koja ju je nagovorila da ne odustane od karijere.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook