Nije joj bilo lako

Nicole Kidman otkrila kako joj snimanje nove serije nije bilo lako, ali uspjela je uz pomoć jedne osobe

Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Getty Images) Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Getty Images) Getty Images 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Getty Images) Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Getty Images) Reese Witherspoon, Zoe Kravitz, Laura Dern, Shailene Woodley, Nicole Kidman, Meryl Streep (Foto: Getty Images) Reese Witherspoon, Zoe Kravitz, Laura Dern, Shailene Woodley, Nicole Kidman, Meryl Streep (Foto: Getty Images) Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Instagram) Nicole Kidman (Foto: AFP) Nicole Kidman (Foto: AFP) Nicole Kidman (Foto: AFP) Nicole Kidman (Foto: AFP) +2 Nicole Kidman (Foto: AFP) Galerija

Nicole Kidman otkrila je detalje sa snimana serije "Big Little Lies".

Jedna od posljednjih uloga koju je glumica Nicole Kidman snimila je ona Celeste Wright u seriji "Big Little Lies", čija je premijera druge sezone održana u New Yorku.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman, Keith Urban Neprocjenjiv izraz lica Poznati par pred svima se prepustio strastima, a dok su se oni pipkali i ljubili, fotografi su ulovili nekoga kome je bilo posebno neugodno

51-godišnja glumica se tamo pojavila u pratnji supruga Keitha Urbana, koji joj je zapravo pomogao i podržao je u snimanju scena nasilnih seksualnih odnosa s njezinim kolegom Alexanderom Skarsgårdom.

Naime, u intevjuu za News.com.au Nicole je otkrila kako joj to ne bi uspjelo da nije imala podršku svog nevjerojatno strpljivog supruga.

"On mi je nevjerojatna podrška, pogledao je sve epizode i bodrio me. Moram reći kako ne bih ovo uspjela bez njega, stvarno ne bih", priznala je Nicole i dodala kako se još uvijek dobro osjeća u svojoj koži, što je oslobođajuće u njezinoj dobi.

"Radi se o tome tko si zapravo. Morate otkriti tko ste i što želite, i kada se to dogodi osjećate se vrlo slobodno", objasnila je Nicole kada su je pitali kako joj je bilo snimati.

Naime, radnje prve sezone serije bavi se odnosom dvaju supružnika koji se nalaze u kompleksnom i uznemirujućem braku, a u nekoliko epizoda prikazane su scene nasilnih intimnih odnosa, fizičkog i psihičkog nasilja.

U intervjuu za Vanity Fair Alexander je izjavio kako je nakon snimanja tih scena ponovno morao uspostaviti prijateljski odnos s Nicole, koliko se bio uživio u ulogu.

"Važno se ponovno prijateljski povezati nakon snimanja takvih uznemirujućih scena. No, nekoliko zagrljaja sve je popravilo. Nicole je nevjerojatno dobra partnerica jer toliko prelijepa i otvorenog uma, što itekako olakšava rad", izjavio je 42- godišnji Alexander.

Druga sezona "Big Little Lies" na male ekrane stiže već početkom ovog lipnja i donosi nove zaplete ove hit serije koja je oduševila gledatelje diljem svijeta.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ariel Winter (Foto: Profimedia) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) +7 Ariel Winter (Foto: Instagram) Celebrity Nekoć smo se divili njezinim oblinama, a sad ih više nema: Mlada glumica otkrila razlog svoje mršavosti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene