PREPUNA EMOCIJA

Otvoreno o životnom gubitku ''Najgore je kada se sve raspadne''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna glumica nije skrivala svoje emocije.

Slavna glumica Nicole Kidman dala je intervju Jessici Rowe u Melbourneu, a u njemu je otkrila brojne detalje iz privatnog života.

Pogledaj i ovo showbuzz PRED MEDIJIMA ŽESTOKI OKRŠAJ NA CRVENOM TEPIHU Holivudskoj divi prekipjelo

Četrdesetdevetogodišnja glumica s javnošću je podijelila kako se osjećala kada su joj rekli da nikada neće začeti. No, kada se to ipak dogodilo, njezinoj sreći, kaže, nije bilo kraja. Uspjela je ostati trudna s 40 godina, a plod ljubavi s Keithom Urbanom njihova je kćerkica Sunday Rose. Nicole je otkrila kako ju je suprug Keith odgovarao od nove trudnoće jer je bio zabrinut za njezino zdravlje, no majčinske osjećaje teško je zatomiti. Nakon Sunday Rose na svijet je stigla i Faith koju su dobili uz pomoć surogat-majke.

Jednako snažne osjećaje Nicole je imala i prema svome ocu koji je prije tri godine godine preminuo od srčanog udara. Umro je u 75. godini života. To je, kaže Nicole, bo najteži i najveći gubitak u životu koji je doživjela.

''Bilo je trenutaka kada sam dotaknula dno, kada sam mislila da neću izgurati još jedan dan. Kada sam izgubila oca, to je najverojatnije bio moj najveći gubitak u životu. Najgore je kad se sve raspadne i onda to pokušavaš opet sastaviti'', otvoreno je priznala emotivna Nicole.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene