Kao majka i supruga

Holivudska zvijezda priznala kako se puno toga odriče za dobrobit obitelji: "Morate reći ne nekim stvarima"

Nicole Kidman (Getty Images) Nicole Kidman (Getty Images) 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Getty Images) Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Getty Images) Nicole Kidman (Getty Images) +0 Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Galerija

Nicole Kidman otkrila je detalje iz privatnog i poslovnog života.

Holivudska glumica Nicole Kidman priznala je kako joj je ponekad teško održati ravnotežu između uspješne karijere i obiteljskog života.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Getty Images) Svi pamte taj brak Glumica napokon objasnila zašto u medijima nikako ne želi pričati o bivšem mužu Tomu Cruiseu

"Ono što stvarno morate naučiti kada su u pitanju djeca i karijera, i kada ste već majka u godinama, je da je vrijeme dragocjeno. Zato morate biti spremni postići ravnotežu i reći ne nekim stvarima", objasnila je Nicole.

"Želim biti dobra supruga i dobra majka, a to zahtjeva odricanje od stvari koje bih ponekad htjela".

Nicole je u braku s glazbenikom Keithom Urbanom, s kojim ima dvoje djece, 10-godišnju kćer Sunday i 7-godišnjeg sina Faitha.

Nicole je majka i 24-godišnje Isabelle i 22-godišnjeg Conora koje je posvojila s bivšim suprugom Tomom Cruiseom i s kojima također obožava provoditi vrijeme.

"Moja velika strast je jednostavno moja obitelj, moja ljubav. Kćer mi govori "ti i tata se cijelo vrijeme ljubite. I mislim da je to super stvar, kada ti kćer to kaže. I to je moja strast. Znam da je to jednostavan odgovor, ali velika mi je strast odgoj djece i provođenje vremena sa suprugom", otkrila je.

Plavokosa glumica priznala je i da crpi ogromnu energiju od supruga Keitha.

"Biti s nekim u braku 11 godina i toliko se voljeti kao muškarac i žena, to je moja utjeha. Zato mi to daje toliko pozitivno energije", zaključila je Nicole.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Drake (Foto: Profimedia) Drake (Foto: Profimedia) Drake (Foto: Profimedia) Drake (Foto: Getty Images) +2 Drake (Foto: Getty Images) Celebrity Glazbenik u suzama nakon smrti djevojke koju je nedavno zavolio: "Zauvijek ćemo te se sjećati"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mladen Bodalec, pjevač Prljavog kazališta (Foto: Dnevnik.hr) inMagazin Mladen Bodalec otkrio nam je kako je beogradska publika reagirala na ''Ružu hrvatsku''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Teri Hatcher (Foto: Profimedia) Teri Hatcher (Foto: Profimedia) Teri Hatcher (Foto: AFP) Teri Hatcher (Foto: AFP) +0 Teri Hatcher (Foto: AFP) Celebrity Dekolte je tu nebitan: Kad vidite što je ''očajna kućanica'' obula na seksi haljinu, smračit će vam se pred očima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene