Nicole Kidman otkrila je detalje iz privatnog i poslovnog života.

Galerija


Holivudska glumica Nicole Kidman priznala je kako joj je ponekad teško održati ravnotežu između uspješne karijere i obiteljskog života.

Vezani članci Nicole Kidman Izazvala kontroverze golišavim scenama i poljupcem s 10-godišnjim djetetom, a kritizirali su ju i zbog previše botoksa Jessica Biel, Justin Timberlake Bizarni predbračni ugovori zvijezda: Obvezan seks, novčana nagrada za svaki porod i drugi prohtjevi

"Ono što stvarno morate naučiti kada su u pitanju djeca i karijera, i kada ste već majka u godinama, je da je vrijeme dragocjeno. Zato morate biti spremni postići ravnotežu i reći ne nekim stvarima", objasnila je Nicole.

"Želim biti dobra supruga i dobra majka, a to zahtjeva odricanje od stvari koje bih ponekad htjela".

Nicole je u braku s glazbenikom Keithom Urbanom, s kojim ima dvoje djece, 10-godišnju kćer Sunday i 7-godišnjeg sina Faitha.

Nicole je majka i 24-godišnje Isabelle i 22-godišnjeg Conora koje je posvojila s bivšim suprugom Tomom Cruiseom i s kojima također obožava provoditi vrijeme.

"Moja velika strast je jednostavno moja obitelj, moja ljubav. Kćer mi govori "ti i tata se cijelo vrijeme ljubite. I mislim da je to super stvar, kada ti kćer to kaže. I to je moja strast. Znam da je to jednostavan odgovor, ali velika mi je strast odgoj djece i provođenje vremena sa suprugom", otkrila je.

Plavokosa glumica priznala je i da crpi ogromnu energiju od supruga Keitha.

"Biti s nekim u braku 11 godina i toliko se voljeti kao muškarac i žena, to je moja utjeha. Zato mi to daje toliko pozitivno energije", zaključila je Nicole.

Glazbenik u suzama nakon smrti djevojke koju je nedavno zavolio: "Zauvijek ćemo te se sjećati"

Mladen Bodalec otkrio nam je kako je beogradska publika reagirala na ''Ružu hrvatsku''

Dekolte je tu nebitan: Kad vidite što je ''očajna kućanica'' obula na seksi haljinu, smračit će vam se pred očima