Nitko nije znao

Potvrdila dugogodišnja nagađanja: "Sve ostaje u obitelji"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veliku tajnu Nicole Kidman otkrila je potpuno neočekivano.

Glumica Nicole Kidman napokon je otkrila dugo skrivanu tajnu o svom odnosu s pjevačem Lennyjem Kravitzom. Godinama se šuškalo da je Nicole nakon razvoda od Toma Cruisa imala romansu sa slavnim glazbenikom, a nakon više od 15 godina konačno je odlučila razjasniti njihov odnos.

Pogledaj i ovo The Expats Jeste li gledali? Ako ste ljubitelji dramskih serija s istančanom estetikom, Expats je prava serija za vas!

U razgovoru za online magazin The Edit Nicole je pričala o tome kako je bilo surađivati na seriji s mladom Zoe Kravitz, inače kćeri poznatog glazbenika, i sasvim neočekivano otkrila veliku tajnu.


"Zoe poznajem jako dugo jer sam bila zaručena za njezina oca. Sve ostaje u obitelji", rekla je Nicole i time potvrdila nagađanja, prenosi Daily Mail. "Volim Lennyja. On je stvarno sjajan čovjek", dodala je Nicole koja je vezu s glazbenikom započela početkom 2000-ih godina. Svoju romansu vješto su skrivali od očiju javnosti. Danas je Nicole u sretnom braku s Keithom Urbanom s kojim ima dvoje djece.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene