Što li je istina?

Kidman podijelila fotografiju u blještavom topiću i oduševila fanove, no i opet potaknula na jednu raspravu

Nicole Kidman Nicole Kidman Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman Nicole Kidman +0 Nicole Kidman Galerija

Nikole Kidman objavila je na Instagram profilu fotografiju u blještavom topiću i oduševila obožavatelje.

Američka glumica Nicole Kidman nakon premijere svog posljednjeg filma "Sjevernjak" na svom Instagram profilu objavila je fotografiju u modnoj kombnaciji u kojoj smo ju već imali priliku vidjeti, a koje se sada odlučila ponovno prisjetiti. 

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban idealan prizor za paparazze! Frizura Keitha Urbana nekim je čudom uspjela skrenuti pažnju s pomalo neobičnog badića Nicole Kidman

Na fotografiji nosi topić prepun blještavih detalja, ali i otvorenog dekoltea koji joj je istaknuo grudi te njezinu vitku figuru. Cijelokupni outfit upotpunila je crnim elegantnim odijelom i blago valovitom frizurom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Fotografijom je oduševila i svoje obožavatelje koji su joj dali pregršt pozitivnih komentara: "Volim kako izgledaš", "Izgledaš božanstveno", "Prekrasna", "Savršena".

Prisjetimo se, Nicole već neko vrijeme prate glasine o estetskim zahvatima i često ju kritiziraju da pretjeruje s botoksom, a njezino lice bilo je vruća tema i nakon nedavne premijere filma "Sjevernjak", u kojem ima jednu od glavnih uloga.

Ona o svemu mudro šuti, no kada je emitirana serija "Slom", u kojoj glumi s Hughom Grantom, čak su i profesionalci rekli da je očito kako je bila na nekoliko zahvata.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +18 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Franka Batelić i Vedran Ćorluka čekaju drugo dijete, pjevačica pokazala trbuščić, a poznato je i kada stiže prinova!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija +4 Jelena Rozga, Ana Čagalj i Fani Čapalija Nekad i sad Omiljena hrvatska misica i 29 godina od titule obara s nogu ljepotom, a poslije velikog uspjeha povukla se iz javnosti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene