Nicole Kidman sa svojim je obožavateljima na profilu na Instagramu podijelila nekoliko fotografija iz mlađih dana.

Galerija


Nije tajna koliko holivudska glumica Nicole Kidman obožava bmačke, no tko bi pomislio da će je upravo ljubav prema tim ljubimcima potaknuti da na društvenim mrežama objavi dosad neviđene fotografije iz djetinjstva.

Vezani članci Noćno nebo Noćno nebo neiscrpna mu je inspiracija, pogledajte čarobne prizore koje snima Mačke i tenkovi Na mačkama svijet ostaje: Dok smo se mi skrivali, one su se naoružavale za svjetsku dominaciju

Naime, povodom Svjetskog dana mačaka, koji je nedavno obilježen, Nicole je na svom profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija iz prošlosti, na kojima ju je doista teško prepoznati. 

"Oduvijek sam bila obožavateljica mačaka (danas sam i mačaka i pasa). Slavim Međunarodni dan mačaka prisjećajući se nekih mačaka s kojima sam odrastala: Priscille, Chauncy i Gregoryja", napisala je Nicole uz fotografije.

Ovo nije prvi put da Nicole dijeli ljubav prema najdražim joj životnjima. Tako je u lipnju otkrila kako redovito vodi svoje krznene ljubimce imena Queen Snow i Ginger vodi sa sobom na planinarenje, noseći ih u ruksacima koje je nabavila samo za to.

Nitko im nije davao velike šanse, ali unatoč razlici u godinama, glumac uživa u ljubavi s dadiljom svoje djece