"Prestrašno!"

Nove fotke jedne od nekoć najljepših žena zgrozile su javnost, kritiziraju je da ne izgleda kao stvarna osoba!

Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Getty Images 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: AFP) Nicole Kidman (Foto: AFP) Nicole Kidman (Foto: AFP) Nicole Kidman (Foto: AFP) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) +3 Nicole Kidman (Foto: AFP) Galerija

Nicole Kidman osvanula je na naslovnici časopisa Vanity Fair, koju su obožavatelji popljuvali zbog pretjeranog fotošopiranja, ali i njezine modne kombinacije.

Glumica Nicole Kidman (54) pozirala je za tradicionalno godišnje holivudsko izdanje časopisa Vanity Fair, uz sedmero drugih slavnih osoba, a njezine fotografije privukle su najviše pozornosti, ali ne iz dobrih razloga.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban idealan prizor za paparazze! Frizura Keitha Urbana nekim je čudom uspjela skrenuti pažnju s pomalo neobičnog badića Nicole Kidman

Kidman je snimila naslovnicu na kojoj nosi komplet s minicom i topićem koji otkriva trbuh, a obožavatelji su primijetili da na fotografiji ne nalikuje na sebe, pa su se zaredale kritike na račun pretjeranog fotošopiranja, ali i neukusnog stajlinga.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nicole Kidman (@nicolekidman)

"Zašto ste joj to napravili?", "Ovo je toliko loš fotošop da izgleda kao lik iz crtanog filma", "Nicole je nevjerojatna, ali ovaj stajling je katastrofalan", "Prestrašna naslovnica", "Ne izgleda kao stvarna žena", "Tko joj je obukao ovo?!", "Ona je cijenjena i nagrađivana glumica, a odjevena je kao školarka, nije kul", "Ovo nije njezino tijelo", samo su neki od brojnih negativnih komentara ispod fotke naslovnice.

Glumica je svakako posljednjih mjeseci na meti kritika javnosti zbog zamrznutog lica bez ijedne bore, a iako ne krije da odlazi na botoks, negira druge zahvate.

U intervjuu za časopis Nicole je govorila o Lucille Ball, koju je utjelovila filmu "Being The Riccardos" te je za tu ulogu nominirana za Oscara.

Inače, uz Kidman, posebno izdanje Vanity Faira krese još i Penelope Cruz, Idris Elba, Kristen Stewart, Benedict Cumberbatch, Simu Liu, Andrew Garfield i Mj Rodriguez.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene