Oskarovka Nicole Kidman čije besprijekorne i elegantne pojave na crvenim tepisima često ostaju u sjeni njezinog zategnutog lica neko je vrijeme bila opsjednuta tretmanima pomlađivanja.

Galerija


51-godišnja glumica neko je vrijeme bila opsjednuta tretmanima pomlađivanja lica.

Vezani članci Kylie Jenner Nekad Sad (Foto: Instagram, Getty) Više ne izgleda toliko "deformirano": Kylie Jenner uklonila filere iz usana, obožavatelji joj poručili da je ljepša takva Slika nije dostupna PARIŠKI PROIZVOD OSVOJIO HRVATICE

Radi se o Oskarovki Nicole Kidman čije besprijekorne i elegantne pojave na crvenim tepisima često ostaju u sjeni njezinog zategnutog lica koje donedavno nije imalo niti jednu jedinu boru.

Glumica nikada nije potvrdila odlaske plastičnom kirurgu, a da stvar bude zanimljivija, čak je ih je jasno i glasno demantirala te komentirala kako beprijekorni izgled može zahvaliti činjenici da se štiti od sunca, ne puši te općenito pažljivo brine o sebi.

I dok neki tvrde kako je ovisnica o botoksu, drugi pak smatraju da je riječ o filerima, zbog kojih je neko vrijeme njezino lice izgledalo potpuno ukočeno.

Ipak, čini se kako se glumica opustila s čime god se uljepšavala. To je dokazala na nedavnoj dodjeli Critic's Choice nagrada na kojoj su se na njezinom licu napokon pokazale bore.

Nicole je blistala u crno-bijeloj haljini sa spuštenom kosom i šminkom naglašenim očima, a koža lica grišpala se na području nosa i oko usana.

Iako je pokazala prirodne "nesavršenosti" koje brojne žene pošto poto žele sakriti, internet posljednjih dana komnetira kako glumica tako izgleda puno bolje nego nekad kada se na njezinom licu nije mogla vidjeti niti jedna emocija. 

Prije sedam godina je otišao iz Hrvatske, a sada progovorio o svojem životu u tuđini

Slavna pjevačica tvrdi da je dizajneri ne žele odijevati jer je "predebela'', a njezin konfekciji broj je 38/40!

Nakon napada na muškarca, slavni glumac osuđen na obuku obuzdavanja bijesa