Krenulo po krivu

Ovo je trenutno najomraženija žena na svijetu: Prijete joj jer se zamjerila slavnoj pjevačici!

Nicole Curran (Foto: Instagram) Nicole Curran (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Curran (Foto: Instagram) Beyonce i Jay-Z (Foto: AFP) Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) Nicole Curran (Foto: Instagram) Nicole Curran (Foto: Instagram) Nicole Curran (Foto: AFP) Nicole Curran (Foto: AFP) Nicole Curran (Foto: AFP) Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) +0 Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) Galerija

Beyonce i Jay-Z bili su gosti na košarkaškoj utakmici na kojoj se dogodila "situacija" s Nicole Curran.

Snimka slavne Beyonce na Twitteru prošlog je četvrtka postala viralni hit.

Pogledaj i ovo Nova kuća Beyonce i Jay-Z-ja - 4 Spektakl! Poznati moćni par kupio kuću za 200 milijuna dolara, evo što sve ima najskuplja kuća ikada prodana u Kaliforniji!

Podsjetimo, Beyonce i njezin suprug Jay-Z prošle srijede uživali su u prvom redu košarkaške utakmice Golden State Warriorsa i Toronto Raptorsa.

Pored njih je sjedila Nicole Curran, supruga Joeja Lacoba, vlasnika Golden State Warriorsa, a čini se kako se Nicole posebno dobro slagala sa slavnim reperom, više nego s njegovom zanosnom suprugom koja je zbog reakcije na njihov razgovor postala pravi viralni hit.

Naime, Beyonce je sjedila između dua koji je veselo razgovarao, a snimka objavljena na Twitteru ESPN-a postala je hit zbog njezinog izraza lica koji nije aludirao na pretjerano zadovoljstvo zbog takvog razvoja događaja. Dapače, Beyonce nije izgledala nimalo sretno, a na kraju se i ne tako suptilno pomaknula kako bi se Nicole vratila u svoje sjedalo te prestala pričati s njezinim suprugom koji je sam jednom prilikom javno priznao kako je varao suprugu.

Nakon što je snimka postala viralna, Nicole je na Instagramu objavila fotografiju sebe i Beyonce s utakmice s natpisom "Svi bismo se trebali međusobno podržavati". Ipak, obožavatelji slavne Beyonce na to su joj odgovorili emotikonima pčela koje simboliziraju "Queen B", odnosno "Kraljicu Beyonce" kako ju nazivaju, pa je Nicole isključila mogućnost komentiranja fotografija na profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Ipak, Nicole se ponovno oglasila kako bi istaknula da je postala žrtva cyber bullynga i to sve zbog činjenice da je repera na utakmici ponudila pićem. Kako je istaknula 50-godišnja supruga vlasnika kluba, kada nije čula što reper želi, nagnula se preko njegove supruge.

"Žrtva sam online maltretiranja i to je tako nepošteno. Oni su bili gosti mog supruga i mene tu večer. Tu nema nikakve priče, samo maltretiranje", otkrila je u ekskluzivnom intervjuu za The Daily Mail te nadodala kako prima brojne prijetnje smrću zbog toga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Curran je bila profesorica u srednjoj školi prije nego se ubacila u posao s vinima, u kojem je i upoznala supruga, a trenutno je zatvorila sve društvene profile kako bi pokušala spriječiti online zlostavljanje milijunske vojske obožavatelja slavne Beyonce.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić (Foto: Instagram) Ivan Šarić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) +5 Slavko Sobin, Ivan Šarić i Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Celebrity Ivan Šarić opalio još jednu urnebesnu fotografiju koja je postala hit, ovaj put s godišnjeg odmora
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene