Pomalo zbunjujuće

Problematični glumac u šetnji s trećom suprugom par tjedana nakon što se rastao od četvrte žene

Nicolas Cage (Foto: Profimedia) Nicolas Cage (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicolas Cage (Foto: Profimedia) Nicolas Cage (Foto: Getty Images) Nicolas Cage i Erika Koike (Foto: Profimedia) Nicholas Cage (Foto: Instagram) Nicholas Cage i Alice Kim (Foto: Getty) Nicolas Cage (Foto: Getty Images) Nicolas Cage (Foto: AFP) +0 Nicolas Cage (Foto: AFP) Galerija

Nicolas Cage ženio se čak četiri puta, a s trećom suprugom Alice Kim s kojom ima sina ostao je u dobrim odnosima.

Nicolasa Cagea fotografi su u petak uhvatili u društvu bivše supruge Alice Kim i njihovog 13-godišnjeg sina Kal-Elija.

Pogledaj i ovo Nicolas Cage (Foto: Profimedia) Ovakvog ga ne pamtimo Oženio se pa razveo nakon 4 dana, a onda se pojavio zarastao u bradu i skrivao se ispod šešira

Ako je suditi prema fotografijama, Nicolas i njegova treća supruga ostali su u dobrim odnosima. Zanimljivo je da je glumac poznat po problematičnoj naravi samo nekoliko dana ranije i službeno okončao brak dug samo četiri dana s Erikom Koike.

Naime, Nicolas je s Erikom bračne zavjete izmijenio u ožujku u Las Vegasu, no oko svega se brzo predomislio. Par je bio u vezi nešto manje od godinu dana.

Prije dvije spomenute žene, glumac je bio u braku i s Patriciom Arquette od 1995. do 2001. godine, a s Lisom Marie Presley, kćeri legendarnog glazbenika Elvisa Presleyja, vjenčao se 2002., a rastao svega tri mjeseca kasnije, no razvod je finaliziran tek 2004. godine.

S Alice Kim izdržao je najduže – od 2004. do 2016. godine. Alice je upoznao u jednom baru u kojem je ona radila kao konobarica, a par je sina Kal-Elija dobio 2005. godine. Glumac ima i sina Westona s bivšom djevojkom Christinom Fulton, s kojom je bio tijekom 1988. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene