Nicolas Cage u Cavtatu snimljen je u ružičastoj jakni u Cavtatu, gdje s Pedrom Pascalom snima novi film "The Unbearable Weight of Massive Talent".

Galerija


Holivudske zvijezde Nicolas Cage i Pedro Pascal preselili su se iz Dubrovnika na filmski set u Cavtatu, gdje dalje snimaju svoj najnoviji film "The Unbearable Weight of Massive Talent" Prizore sa seta prenijeli su već brojni svjetski mediji, a glumci plijene pažnju svakim pojavljivanjem u javnosti.

Vezani članci Dubrovnik - 2 U jednoj hrvatskoj županiji od početka veljače zabilježeno čak 126 kršenja epidemioloških mjera Pedro Pascal Naočiti glumac iz najgledanijih serija stigao u Lijepu Našu, s njim je i kolega poznat po bizarnom ponašanju?

Jedne od posljednjih fotografija sa snimanja pokazuju 56-godišnjeg Nicolasa u ružičastoj kožnoj jakni s našivenim motivima, sa zaštitnom maskom i sunčanim naočalama iza kojih se pokušao sakriti, no to mu nije pošlo za rukom jer su ga spremni objektivi uspjeli uhvatiti.

Nicolas i Pedro nastavili su snimati scene voženje u Porscheu bez krova, a u Hrvatskoj bi se trebali zadržati sljedećih mjesec dana. Prije Cavtata, glumci su prizore s luksuznim automobilom snimali u Dubrovniku, u čemu ih nije omela ni kiša. 

Oskarovac Cage će u novom filmu utjeloviti fiktivnu verziju samog sebe dok očajnički želi ulogu u filmu redatelja Quentina Tarantina, a uz to se privatno bori s mušicama svoje kćeri tinejdžerice i pokušava popraviti njihov odnos. U filmu je pristao glumiti samog sebe jer su mu scenaristi potvrdili da im cilj nije izrugivanje njegova lika i djela, već odavanje počasti njegovim najboljim ulogama.

Razvod domaćeg para nakon 15 godina braka sve je iznenadio, ali njoj za rođendan sada stiže najljepši dar